Lao Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Azi a avut loc pe pista aeroportului din Craiova o cursă de îndemânare. Traseul, deşi la prima vedere pare ciudat, a fost extrem de interesant de parcurs şi aş putea spune chiar greu. Mulţi nu au reuşit să-l reţină şi l-au greşit. Au fost 2 grupe: până-n 4 metri lungime şi peste 4 metri lungime. Au participat şi 7 fete, care au concurat cu maşini puse la dispoziţie de către unul din sponsorii competiţiei. Alte poze, AICI. Link to comment
tolin Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Spectatorii au scapat de data asta ? Ca i-au lasat prea aproape ! Link to comment
Lao Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 Viteza nu a fost prea mare, aşa că au scăpat. Link to comment
VIPER Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Ai alergat cu gumele alea spaima? Nu e la misto intrebarea, e pe bune!!! Link to comment
Lao Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 Haha! NU cu cele de iarnă, din care nu mai am decât o bucată. Am alergat cu cele mai bune anvelope din lume: Debica Presto. ) Link to comment
Tommy Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 (edited) Ce loc ai luat? Apropo.. nu-i foarte adaptata suspensia pentru ghidusii din astea. off-topic: ce oglinzi ai? Edited March 19, 2006 by Tommy Link to comment
Lao Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 (edited) Locul I la grupa mea. Din câte am înţeles nici la I-a grupă nu a fost un timp mai bun ca al meu, dar nu bag mâna-n foc până nu văd timpii cu ochii mei. Trebuia să facem fiecare câte 2 manşe, dar eu trebuia să plec spre Bucureşti şi nu am făcut decât una singură. Ştiu, suspensia e foarte moale, dar cum nu pot sta deoparte... Oglinzile sunt de Cielo STD. Edited March 19, 2006 by Lao Link to comment
Tommy Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Felicitari! Si jantele.. tot de standard. Te-am intrebat .. ca in profil ai exe. Link to comment
tolin Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Felicitari, te-am vazut la TV ! Link to comment
Lao Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 Felicitari, te-am vazut la TV ! Pe ce canal? Că nu am apucat. ("> Link to comment
tolin Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Eram pe proteveu, la stiri, tocmai mi-a atras atentia ovi ca-i cineva cu un Executiv argintiu printre jaloane. Link to comment
VIPER Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Inseamna ca apare la stirile de la 23? Ia sa te vedem Link to comment
Lao Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 O să mă uit. Mă oftic că nu am TVTuner la Bucureşti să înregistrez. Acum am vb cu incă cineva care mi-a spus că am apărut şi pe Naţional TV. Update: am aflat că am fost descalificat pe motiv că nu am participat şi la cea de-a doua manşă, lucru care nu era obligatoriu, dar arbitrii ACR aşa au decis că trebuie făcut. Cei care au organizat concursul (Ghost Racing Team) au rămas tablou când au văzut că numele meu nu mai apare pe primul loc din lista dată pentru premiere de către ACR. Nu ştiu cum au ajuns la o astfel de concluzie în condiţiile în care toată lumea ştia că scosesem cel mai bun timp (1'26"06) şi nici nu era obligatoriu să particip la ambele manşe, era de-ajuns timpul cel mai bun sau doar unul. Link to comment
ticodriver Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Manarii ca de obicei. Si apropo de manarii, am vazut ca a participat si plodul procurorului din Craiova, ala care ar fi trebuit sa fie la puscarie nu sa participe la curse, dar ma rog, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu' Link to comment
Recommended Posts