sebian Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 A, ok, m-am linistit...incepuse sa imi para rau ca n-am ajuns )"> Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Confirm si eu. Am stat pana la 11 si nu a fost nimeni. Link to comment
sebian Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Mda...la fel am inteles ca a patit si iulia...chiar si Tommy Link to comment
vio.p Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) ...si iulia...chiar si Tommy ... deci se pare cam am fost ... faceau misto de tine A cam fost parcarea plina Edited March 24, 2006 by viorem87 Link to comment
marius_eugen Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) Confirm si eu ... cam inghesuiala ... dar nu a fost nimeni ! Care prima intalnire de primavara a fost ???? Ca am tremurat de ne-au sarit plombele ... Multumimi pentru tratatie si inca o data LA MULTI ANI sarbatoritului ! ( si multa admiratie pentru rezistenta prietenei la frig ... a mea ar fi fugit dupa max. 30 minute ) Sa aiba parte membrul cu Peugeotul de masinuta ca e simpatica si draguta !!! ( asteptam "udarea" ca se stie ca altfel nu va avea parte de ea ... Pestele stie !!! ) Super spectacolul oferit de Senna ... cu alergatura dupa Xenna si al sau bolid ...+ tentativa de intrare prin efractie in masina Multumim pentru prezenta atator moderatori si a Iuliei , care si-a luat inima in dinti si a rezistat eroic ) la frig si asteptam cu interes prezenta sporita din partea d-soarelor membre ! Later edit Offtopic : despre ce doape este vorba ??? Brainiac : oare conteaza ???? Asta e tot ce scrii tu ??? Rusinica ! Pentru burlaci sau Jon Juan-i : dotati-va cu emblema de taxi ca veti avea clientela feminina de calitate la iesirea din parcare in serile de intalnire ! Au intaietate cei cu masinile galbene !!! Aviz amatorior !!! Edited March 24, 2006 by marius_eugen Link to comment
ileana Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 confirm si eu..am ajuns pe la 20.30...la 22 si ceva am plecat...si nu a fost nimeni Link to comment
Brainiac Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Are cineva idee ce mare eveniment a fost la Polivalenta aseara, de nu mai aveai loc pe-acolo de autocare, microbuze si alte motorizate de-astea mari? Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Cum ce? Intalnirea DaewooClub de fiecare joi, duuuuuh! (unde saptamana asta nu a fost nimeni). Link to comment
Tommy Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) Brainiac: Streaptease de stuardese. Edited March 24, 2006 by Tommy Link to comment
CT_ZDB Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Va rog frumos, da? LA 18:30 eram in parcare... am venit direct de la service... ca nu mai ajungeam de ce treceam pe acasa... si stat singur pe langa masini pana pe la 21:30.. cand am inghetat.. frumoasa a fost corida de aseara... "taurul" senna a fost invins de toreadoarea Xenna. Link to comment
AEP Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 eu-s obosit de pe drum si nu intzeleg... sa-mi para rau ca am trecut prin fata pe la polivalenta si nu m-am oprit sau nu? Link to comment
Alezz Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Am ajuns si eu pe la 19:00 si am plecat pe la 20:00 nu eram inghietat doar intepenit . Link to comment
Brainiac Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Brainiac: Streaptease de stuardese. Atunci este scuzabila inghesuiala de pe-acolo. Link to comment
Leutzu Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Multumimi pentru tratatie si inca o data LA MULTI ANI sarbatoritului ! ( si multa admiratie pentru rezistenta prietenei la frig ... a mea ar fi fugit dupa max. 30 minute ) Crede-ma ca si eu ma mir cum a rezistat atat...in general dupa 20 minute plangea ca ii e frig si dupa alte 10 plecam ca era inghetata...ahahaa, nu stiti voi cum erau intalnirile de anul trecut de la -20 grade celsius ...ne intalneam vorbeam putin, fumam o tigara si apoi fiecare la casa lui... Link to comment
vio.p Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Are cineva idee ce mare eveniment a fost la Polivalenta aseara... CRED ca a fost o intalnnire de partide sau doar PSD, deoarece am vazur ieri si azi autocare pe DN1 cu masinile de politie... .Sunt mai multe motiva care ma fac sa cred ca a fost o intalnire legata de politica Link to comment
marius_eugen Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Pai si "stuardezele" pe care le doream prin masinile noastre ce faceau acolo ??? "Votau" ??? )"> Sau invatau care era treaba pe sub birourile deputatilor ???? Link to comment
BogdanG Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) Eu nu am sa pot veni..Deja la vwforum sunt moderator si tre sa ma duc neaparat la intalnire,care se suprapune cu a voastra In primul rind ca inca nu esti moderator ...si 2 la mana poti veni la amandoua ca nu se supara nimeni . PS> daca esti moderator da-mi si mie un warn mic Edited March 24, 2006 by BogdanG Link to comment
Recommended Posts