Jump to content

Intalnire Bucuresti - 23.03.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

...si iulia...chiar si Tommy

... deci se pare cam am fost :P ... faceau misto de tine :D

A cam fost parcarea plina :|

Edited by viorem87

Confirm si eu ... cam inghesuiala ... dar nu a fost nimeni ! :D Care prima intalnire de primavara a fost ???? Ca am tremurat de ne-au sarit plombele ... Multumimi pentru tratatie si inca o data LA MULTI ANI sarbatoritului ! ( si multa admiratie pentru rezistenta prietenei la frig ... a mea ar fi fugit dupa max. 30 minute )

Sa aiba parte membrul cu Peugeotul de masinuta ca e simpatica si draguta !!! ( asteptam "udarea" ca se stie ca altfel nu va avea parte de ea ... Pestele stie !!! :mrgreen: )

Super spectacolul oferit de Senna ... cu alergatura dupa Xenna si al sau bolid ...+ tentativa de intrare prin efractie in masina =))

Multumim pentru prezenta atator moderatori si a Iuliei , care si-a luat inima in dinti si a rezistat eroic :) ) la frig si asteptam cu interes prezenta sporita din partea d-soarelor membre ! :banana:

Later edit

Offtopic : despre ce doape este vorba ???

Brainiac : oare conteaza ???? Asta e tot ce scrii tu ??? Rusinica !

Pentru burlaci sau Jon Juan-i : dotati-va cu emblema de taxi ca veti avea clientela feminina de calitate la iesirea din parcare in serile de intalnire ! Au intaietate cei cu masinile galbene !!! Aviz amatorior !!!

Edited by marius_eugen

Va rog frumos, da? LA 18:30 eram in parcare... am venit direct de la service... ca nu mai ajungeam de ce treceam pe acasa... si stat singur pe langa masini pana pe la 21:30.. cand am inghetat..

frumoasa a fost corida de aseara... "taurul" senna a fost invins de toreadoarea Xenna. =))

eu-s obosit de pe drum si nu intzeleg... sa-mi para rau ca am trecut prin fata pe la polivalenta si nu m-am oprit sau nu?

#-o

Multumimi pentru tratatie si inca o data LA MULTI ANI sarbatoritului ! ( si multa admiratie pentru rezistenta prietenei la frig ... a mea ar fi fugit dupa max. 30 minute )

Crede-ma ca si eu ma mir cum a rezistat atat...in general dupa 20 minute plangea ca ii e frig si dupa alte 10 plecam ca era inghetata...ahahaa, nu stiti voi cum erau intalnirile de anul trecut de la -20 grade celsius :D ...ne intalneam vorbeam putin, fumam o tigara si apoi fiecare la casa lui...

Are cineva idee ce mare eveniment a fost la Polivalenta aseara...

CRED ca a fost o intalnnire de partide sau doar PSD, deoarece am vazur ieri si azi autocare pe DN1 cu masinile de politie... .Sunt mai multe motiva care ma fac sa cred ca a fost o intalnire legata de politica :|

Eu nu am sa pot veni..Deja la vwforum sunt moderator si tre sa ma duc neaparat la intalnire,care se suprapune cu a voastra :wallbanger:

In primul rind ca inca nu esti moderator ...si 2 la mana poti veni la amandoua ca nu se supara nimeni .

PS> daca esti moderator da-mi si mie un warn mic :D

Edited by BogdanG
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...