sebian Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 A, ok, m-am linistit...incepuse sa imi para rau ca n-am ajuns )"> Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Confirm si eu. Am stat pana la 11 si nu a fost nimeni. Link to comment
sebian Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Mda...la fel am inteles ca a patit si iulia...chiar si Tommy Link to comment
vio.p Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) sebian said: ...si iulia...chiar si Tommy ... deci se pare cam am fost ... faceau misto de tine A cam fost parcarea plina Edited March 24, 2006 by viorem87 Link to comment
marius_eugen Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) Confirm si eu ... cam inghesuiala ... dar nu a fost nimeni ! Care prima intalnire de primavara a fost ???? Ca am tremurat de ne-au sarit plombele ... Multumimi pentru tratatie si inca o data LA MULTI ANI sarbatoritului ! ( si multa admiratie pentru rezistenta prietenei la frig ... a mea ar fi fugit dupa max. 30 minute ) Sa aiba parte membrul cu Peugeotul de masinuta ca e simpatica si draguta !!! ( asteptam "udarea" ca se stie ca altfel nu va avea parte de ea ... Pestele stie !!! ) Super spectacolul oferit de Senna ... cu alergatura dupa Xenna si al sau bolid ...+ tentativa de intrare prin efractie in masina Multumim pentru prezenta atator moderatori si a Iuliei , care si-a luat inima in dinti si a rezistat eroic ) la frig si asteptam cu interes prezenta sporita din partea d-soarelor membre ! Later edit Offtopic : despre ce doape este vorba ??? Brainiac : oare conteaza ???? Asta e tot ce scrii tu ??? Rusinica ! Pentru burlaci sau Jon Juan-i : dotati-va cu emblema de taxi ca veti avea clientela feminina de calitate la iesirea din parcare in serile de intalnire ! Au intaietate cei cu masinile galbene !!! Aviz amatorior !!! Edited March 24, 2006 by marius_eugen Link to comment
ileana Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 confirm si eu..am ajuns pe la 20.30...la 22 si ceva am plecat...si nu a fost nimeni Link to comment
Brainiac Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Are cineva idee ce mare eveniment a fost la Polivalenta aseara, de nu mai aveai loc pe-acolo de autocare, microbuze si alte motorizate de-astea mari? Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Cum ce? Intalnirea DaewooClub de fiecare joi, duuuuuh! (unde saptamana asta nu a fost nimeni). Link to comment
Tommy Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) Brainiac: Streaptease de stuardese. Edited March 24, 2006 by Tommy Link to comment
CT_ZDB Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Va rog frumos, da? LA 18:30 eram in parcare... am venit direct de la service... ca nu mai ajungeam de ce treceam pe acasa... si stat singur pe langa masini pana pe la 21:30.. cand am inghetat.. frumoasa a fost corida de aseara... "taurul" senna a fost invins de toreadoarea Xenna. Link to comment
AEP Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 eu-s obosit de pe drum si nu intzeleg... sa-mi para rau ca am trecut prin fata pe la polivalenta si nu m-am oprit sau nu? Link to comment
Alezz Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Am ajuns si eu pe la 19:00 si am plecat pe la 20:00 nu eram inghietat doar intepenit . Link to comment
Brainiac Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Tommy said: Brainiac: Streaptease de stuardese. Atunci este scuzabila inghesuiala de pe-acolo. Link to comment
Leutzu Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 marius_eugen said: Multumimi pentru tratatie si inca o data LA MULTI ANI sarbatoritului ! ( si multa admiratie pentru rezistenta prietenei la frig ... a mea ar fi fugit dupa max. 30 minute ) Crede-ma ca si eu ma mir cum a rezistat atat...in general dupa 20 minute plangea ca ii e frig si dupa alte 10 plecam ca era inghetata...ahahaa, nu stiti voi cum erau intalnirile de anul trecut de la -20 grade celsius ...ne intalneam vorbeam putin, fumam o tigara si apoi fiecare la casa lui... Link to comment
vio.p Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Brainiac said: Are cineva idee ce mare eveniment a fost la Polivalenta aseara... CRED ca a fost o intalnnire de partide sau doar PSD, deoarece am vazur ieri si azi autocare pe DN1 cu masinile de politie... .Sunt mai multe motiva care ma fac sa cred ca a fost o intalnire legata de politica Link to comment
marius_eugen Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Pai si "stuardezele" pe care le doream prin masinile noastre ce faceau acolo ??? "Votau" ??? )"> Sau invatau care era treaba pe sub birourile deputatilor ???? Link to comment
BogdanG Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) negoctav said: Eu nu am sa pot veni..Deja la vwforum sunt moderator si tre sa ma duc neaparat la intalnire,care se suprapune cu a voastra In primul rind ca inca nu esti moderator ...si 2 la mana poti veni la amandoua ca nu se supara nimeni . PS> daca esti moderator da-mi si mie un warn mic Edited March 24, 2006 by BogdanG Link to comment
Recommended Posts