tunning4life Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Solutia adecvata ar fi sa refaci circuitul. Un electronist il rezolva destul de usor. Daca firul nu se roade si nu atinge de caroserie, solutia poate fi permanenta. Depinde cat fir ai lasat in spate Sent from my Vodafone Smart ultra 6 using Tapatalk Link to comment
cris06 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Solutia nu e rea, dar, de preferat ar fi sa se cositoreasca circuitul. Se zgarie cu un cutter lacul verde de protectie, se adauga putin conductor (poate fi si o bucata de terminal de comp. electronica) si se cositoreste. Link to comment
CFL Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 (edited) Lauritzen cred ca ai probleme cu timoneria.Se poate schimba integral sau poti schimba doar 2 bolturi cu riscul de a nu rezolva definitiv problema.Eu am mers cam 150.000 km cu ea asa,dar ma obisnuisem sa tin mana pe schimbator. Edited July 2, 2017 by CFL Link to comment
ildor Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Am si eu o problema la Nubira 2. Toate becurile din bord functioneaza dar indicatoarele toate ( kilometraj, turometru, temperatura, benzina ) sunt moarte. Imi poate spune cineva ce poate fi ? Multumesc anticipat Link to comment
cristidavid Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 (edited) Buna seara! De la un timp, vreo 3 luni, acul de la apa se ridica intre cele 2 punctulete dar dupa un timp de mers il observ ca sta aproape de linia albastra desi motorul este cald. Cateodata, in mers, iar se ridica intre punctulete, apoi iar cade. nu are niste momente anume. Totodata am observat ca daca umplu rezervorul full (pana sus la gura) acul se duce la a 3-a liniuta alba (75% din rezervor). Alta data cand puneam benzina pana in gura acul trecea putin de linia cea ma de sus (full). Am citit ce s-a scris mai sus, am scos ceasurile de bord, am mai strans putin cele 9 surubele (nu erau desfacute) dar problema nu s-a rezolvat. Banuiesc o masa imperfecta. Unde este masa pentru ceasurile de bord? Citisem undeva ca ar fi o legatura de masa pe coloana volanului, m-am uitat, dar n-am identificat-o. Ce ar trebui sa mai fac? Am scos firul de la senzorul de apa de pe chiuloasa si l-am legat direct la borna minus (cheia de contact pe pozitia motor). Ma asteptam ca acul de la apa sa se duca la maxim in sus, dar el statea linistit la orizontala. Edited January 31, 2019 by cristidavid Link to comment
cris06 Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 E un contact imperfect. Poate fi alimentarea ceasurilor. Trebuie masurat cu un voltmetru cc in mufele ce intra in tablou. Veifica si contactele mufelor sa nu fie oxidate. Link to comment
cristidavid Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Multumesc cris06! O sa verific. Link to comment
catapkz Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Salutare, am o nouă problema: Nu mai sunt luminate butoanele de dezaburire, aer, caldura, ventilatie etc (cele de sub radio) Am verificat sigurantele si nu pare niciuna arsa... Link to comment
Recommended Posts