Salex Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Am spus-o, ma repet. In afara de modulul de comanda sint necesare actuatoarele care antreneaza voletii. Modulul de comanda exclusiv electronic presupune modificari majore la intregul bloc de climatizare, data fiind functionarea pe baza de vacuum. Se adauga vreo doi senzori de temperatura La modulul comanda ala rusesc, daca retin eu bine, nu trebuiau inlocuite furtunele si toate cele. Ala ar fi putut fi montat usor, altfel ... munca multa si investitii serioase. Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Aha. Deci tot de la dezmembrari e cel mai bine, ca sa poti luat tot ce trebuie...Un senzor de temperatura il are incorporat, acolo in stanga jos.. Link to comment
smailmiami Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Am spus-o, ma repet. In afara de modulul de comanda sint necesare actuatoarele care antreneaza voletii. Actuatoarele electrica au prindere diferita fata de cele pe vacuum, deci trebuie si carcasele ... Link to comment
TBird Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Acum, cine verifica daca se potriveste instalatia de control a climatizarii de pe Nexia 2 pe Cielo? Eu sunt sigur ca se potrivese la fix, uite-te pe pagina 1 ca sunt niste poze din care iti poti da seama. Problema e ca unde gasim asa ceva ? Ma inscriu si eu pe lista... doar nu o sa coste cat un cielo Link to comment
iuli_cielo96 Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Mai are cineva detalii despre acest panou cliama pentru cielo? Chiar nu se poate gasi? Eu m`am uitat si pe alte forumuri, ex: la rusi, dar nu inteleg nimic din frumusetea aia de limba a lor! Sunt si eu interesat de asa ceva, e mijto! Link to comment
Recommended Posts