Jump to content

Intalnire joi 15.07.2004 Palatul Pionierilor ora 20.00

Recommended Posts

A trecut si intilnirea de ieri.

Au fost prezenti:

Alx , Shenck+, Viper+,Zeu,Sprite, Brusli, Instinkt, Emi, Ovidiu, Lucman, Flex, Soran & Co, El_pibe & Dan.

Zeu a fost genial cu noua amplasare a autocolantelor. Cam toata sera

a fost ocupata cu lipirea autocolantelor.

Ovidiu ne-a aratat matizakele sifonat, detalii aici

Sprite a reglat ambreajul lui El_pibe.

In rest , dicutii si o atmosfera foarte placuta.

Edit1:

Faza asta merita pastrata,este dintr-un alt topic legat de autocolante:

a fost aseara o faza de sa cad pe caldarim ... nici nu opresc motorul si vine Shenck-ul la mine cu o fata lunga: "am dat-o-n bara!" "care-i treaba?" "avem prea putine de exterior!" "fugi, bai, de-aci, cine-si pune pe exterior?" ... imi arata capodopera lui zeus, eu ma crucesc ce misto e, imi aduc aminte ca am solicitat interioare, imi zic asta e, "2 de interior la domnul!", Shenck-ul mi le inmineaza coplesit de maretia momentului, imi fac de lucru p'ici-pi colo ... gashca pe mine: "nu le lipesti?" "nooooo, nu vezi ce jegoasa e rabla?" "dai cu cirpa si freci" "nooooo..." "haide, ca nu-i foc" io nu si nu ... ma mai invirt, ma mai uit la catarg, ma intorc spre liniile de masini, vad un Silver cu "lipitoare" pe luneta ... hehe, imi zic, io-te ce misto arata! ... ma apropiu de OZN-ul respectiv ... stupoare! :idea:  ERA AL MEU :idea: ! ma facuse sprite la luneta ... bai, am fost miscat, pe bune ... ce mai trebuie sa fi Ion Ion cind ai aseminea pretini?
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...