cipiamon Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Am declarat furtul la sectia 21 de care apartin am dat doua declaratii dar astia mi-au spus sa revin in 30 de zile!!!! ca sa i-mi iau dovada, e normal asa ceva? Ce as putea sa fac? Link to comment
Mircea Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 E relativ normal... Ai inregistrat cererea? Daca da, poarta nr de inregistrare cu tine si pune 2 numere facute din hartie in fata si spate. Daca te opresc arati ca ai depus plangere si gata. Link to comment
cipiamon Posted March 23, 2006 Author Share Posted March 23, 2006 Pai tot aici mi-au spus ca daca fac numere artizanale i-mi ridica talonul... Link to comment
stryder Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 wtf?!...numerele?!...le fura pt. tzepe?! Link to comment
Gica Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Da, exact, le fura si le pun pe masini furate, stiu pe cineva caruia i s-au furat numerele si au fost vazute intr-o benzinarie de camerele de supraveghere pe un jeep, si ala furat... (i-au dat dovada imediat) Nu e normal sa iti dea 30 de zile de asteptare pt. dovada, sunt niste nesimtiti in cazul asta. Doar daca vor sa afle in timpul asta cine ti-l-ea luat. Noua la firma la una din masini ce a ramas fara numar in fata ne-a dat dovada pe loc. Link to comment
AEP Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 si eu am patit asa...la matizu' sotiei... a mers insa mult mai repede decat zici tu... cred ca din cauza ca eu le-am schimbat pe banii mei si nu pe casco... nu au cum sa-ti ia talonu... nu ar fi corect deloc... cu inregistarea aia de plangere la politie m-am dus la Udriste si am cerut alte numere...de fapt, nu eu ci firma de leasing... Link to comment
VIPER Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Naiba te-a pus sa le declari furate??? La furt se face ancheta, investigatie, etc!!! Si mie imi furasera la Opel-ul vechi numarul pe spate. L-am declarat pierdut si in cateva zile (undeva intre 1 si 2 saptamani) am avut numar nou... Link to comment
AEP Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 pai... presupunand ca cei ce le-au furat le folosesc in scopuri nu tocmai ortodoxe... eu cred ca e mai bine sa le declari furate... Link to comment
VIPER Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Si la ce-ti foloseste? Ca tot numerele alea o sa le ai, nu le declari nule la Monitorul Oficial. Si daca iti cade numarul pe strada si-l foloseste cineva la o spargere, e pierdut sau furat? Eu am fost sfatuit de cineva din interior sa fac asa tocmai pentru a evita timpii morti si nervi... Link to comment
cipiamon Posted March 23, 2006 Author Share Posted March 23, 2006 Oricum eu nu vreau dovada pentru asigurari, vreau doar ceva la mana de la sectia nu au vrut nici macar atata lucru sa-mi dea, mi s epare strigator la cer! As putea oare sa-i reclam? Daca eram strain si-mi furau numerele ce faceam, stateam dupa politie 30 de zile???? Link to comment
liliana Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 La Espero ne-au furat ambele numere, iar la Nova am pierdut numarul din fata de doua ori (era suportul spart si am neglijat sa-l schimb). In ambele cazuri am primit dovada pe loc (Sectia 6 Bucuresti). A durat vreo doua zile de cand am platit numerele la Udriste si pana cand mi le-au eliberat si in perioada respectiva am circulat cu numerele scrise pe carton. Nu m-a oprit politia. E adevarat, au trecut patru - cinci ani de atunci. Link to comment
stryder Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 daca erai strain aveai euro Link to comment
AEP Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 ma rog... eu v-am spus ce am facut eu... unde sa-i reclami? si-n final tot de la ei tre' sa te duci sa iei dovada... Link to comment
cipiamon Posted March 23, 2006 Author Share Posted March 23, 2006 Am sunat acum la sectia 21 si mi-a zis un gigel ca asta e, si un strain tre sa stea in Romania 30 de zile caci astea sunt legile Romaniei, orice sesizare primeste raspuns in 30 de zile... I-am mail-uit pe sefii aia de pe site-ul Politiei Romane poate se rezolva ceva... Link to comment
aztec Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 din aburul minti... parca stiu ca este MAXIM 30 zile, nu ca acesta e termenul la pierdere, este un formular tip, si eu am patit asta in iarna Link to comment
cipiamon Posted March 23, 2006 Author Share Posted March 23, 2006 asa e, am sunat la Sectia 21 si mi-au zis ca in 30 de zile MAXIM, dar oricum... tot e aberant Link to comment
mike.omega Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Din pacate trebuie sa readuc acest topic la viata Stie careva daca se plateste vreo taxa pentru numerele pierdute, si cat?! De fapt e numai unul dar cred ca asta conteaza mai putin Link to comment
Mircea Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Ai numere de leasing? Daca da, anunti la ei si-ti fac ei altii, iar cu cat o sa te taxeze, nu se stie. Daca ai numere normale, te costa cat un set de placute de inmatriculare preferentiale,adica fix 50 ron. Sfatul meu este sa declari ca le-ai pierdut pe amandoua, ca sa ai unul de rezerva. Link to comment
mike.omega Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 (edited) Am numere normale. Aseara m-am trezit ca ala din fata nu mai e. Au ramas doar 2 surubele, minuscule, nu stiu cu ce cap or fi gandit aia de la reprezentanta cand au montat suportii Si la ce birou trebuie sa ma adresez?! Am fost aseara la accidente usoare, erau vreo 30 de persoane(deh... marti seara...) si am intrebat acolo si aia dupa 5 min de consultari intre ei nu au stiut sa-mi spuna exact Edited August 8, 2007 by mike.omega Link to comment
Mircea Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 La ilfov se reclama direct la inmatriculari, se face o cerere la ghiseu, platesti taxa si-ti ridici dupa 2 zile placile. Link to comment
Juliaen Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 (edited) Ca si in cazul daunelor cu autor necunoscut, termenul legal de cercetare e de 30 de zile. Adica ei 30 de zile se fac ca sunt in autorilor, dupa care declara "Autor Necunoscut" si iti dau dovada. In aceste cazuri, pentru urgentare solutia e sa mergi intr-un sat oarecare la postul de politie si, nefiind din localitate, iti da dovada pe loc. Edited August 8, 2007 by Juliaen Link to comment
mike.omega Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Am rezolvat, mai simplu si mai repede decat ma asteptam A durat juma de ora. Am fost la ghiseu, domnu de acolo mi-a explicat ca vizavi la xerox gasesc formular tip si tre sa fac si copie dupa talon si buletin. Ma duc vizavi, cumpar cererea, fac copiile, si ma duc in masina sa scriu cererea. Apoi ma prezint din nou la ghiseu si imi spune ca pe spatele foii cu actele sa scriu o cerere cu intamplarea prin care am pierdut placuta Dar asta deja scrisesem in cererea tip... in fine! am scris-o si pe aia si am achitat 20 RON taxa pentru 1 buc placuta de inmatriculare de tip A Maine la pranz ma duc sa o ridic, nu mi-a dat dovada, a zis ca n-are rost. Azi am trecut pe langa o masina de la rutiera, n-au zis nimic Link to comment
Pedala Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Off-Topic: fantastica pozitionarea numerelor la C4. In orasul bordurilor schimbate, 1/4 din C4 au numerele fie bumbacite rau, fie lipsa Link to comment
Recommended Posts