Jump to content

Joace AUTO pe PC

iso

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce ma'nerveaza la maxim e ca in RO pretul e in continuare pe la 8 milioane si afara Sony a impus pretul de 150$... Ma chinui acum sa dau jos si niste filme... Baietii care au facut jocul pur si simplu au luat fiecare masina in parte si au umplut-o de senzori si microfoane si apoi le-au dat drumul pe pista sau sosea! Deci se vrea o copie fidela a realitatii...

gran-turismo-4-20040925020504293.jpg

gran-turismo-4-20040925020710664.jpg

• 2 weeks later...
Richard Burns Rally - rupe tot ce inseamna ColinMcRae!

Richard Burns Rally este cel mai bun simulator de raliuri de pana acum.Pe langa el,Colin este Arcade.

Daca ai si volan cu pedale,pt. ca nu se poate juca bine decat cu volan,ar fi exatraordinar.

• 5 weeks later...

Tocmai joc Ford Racing 3. E haios foc, masini vechi multe, dar e arcade si nu are damage...

A aparut si XPAND RALLY, super joc de rally facut de polonezi, super fizica, super feeling! Si poti merge cu masina pe unde vrei...

A aparut si XPAND RALLY, super joc de rally facut de polonezi, super fizica, super feeling! Si poti merge cu masina pe unde vrei...

Vrei sa spui ca poti sa treci prin texturi...pomi, indocatoare...case..etc ? :lol:

• 2 weeks later...

M-am jucat şi eu 18 Wheels Of Steel: Pedal To The Metal. Frumoasă ideea: conduci un TIR şi trebuie să cari marfă de la o destinaţie la alta cât mai repede, la ordinele şefului. După ce strângi 100'000 $, poţi intra în afaceri pe cont propriu. Camionul se poate îmbunătăţi pe parcurs ("upgrade"uri). Se pot comanda: claxonul, frâna de mână, frâna de motor, ştergătoarele, farurile (fază lungă şi scurtă), semnalizările laterale. Remorcile cu marfă trebuie ataşate de capul tractor şi se pot pierde pe drum la manevre bruşte. Şoferul oboseşte pe parcurs, şi trebuie să opriţi pentru a vă odihni. E disponibil şi un CB radio pentru comunicarea cu ceilalţi şoferi. De asemenea, Sunt disponibile 9 moduri de a vedea camionul (de la vederea din cabină până la cea exterioară).

Ce-i nasol: nu e simulator, deci fizica pentru simulare e slăbuţă, şi e monoton rău (la traseele de 2 zile conduci pe puţin jumătate de oră în viaţa reală, şi nu prea există variaţie pe traseu). Well, cel puţin am început să-i înţeleg pe şoferii de TIR :lol:

Jucati FLATOUT si vorbim dupa de grafica... La NFSU2 e doar culoare si stralucire, grafica insa e varza... La Flatout e demential tot, inclusiv fizica damage-ului. Si sunt niste stiluri de joc de te ia inima!!!

• 2 weeks later...
:o fftopic: nu-ti dam ca iar te joci la munca si pica leul   :lol:  

:ontopic: Eu mi-am adus aminte de un alt joc dragutz pe care l-am jucat: 18 Wheels of Steel Across America---camioane

e bestial jocu'. l-am descoperit si eu.De 2 sapt tot joc provoaca dependenta :) )))