balky Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 chiar asa ,nimeni nu stie ? hai va rog eu ...macar o idee ..pls Link to comment
maximus Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 balky.. nu stiu cat te ajuta dar incearca pe forumul asta.. (e in limba engleza).. poate te ajuta cineva pe acolo, asta daca problema ta nu e deja discutata..pe dhl.net degeaba te uiti ca dau legaturi la site-uri in germana.. dar daca stii germana incearca acolo.. Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Referitor la jocurile cu camioane:intr-adevar seria se numeste 18 whells of stell si are mai multe variante.Singura varianta la care ii poti adauga camioane de pe net este: Pedal to the metal.Intr-adevar este si ultima varianta dar eu le am pe toate celelalte variante si la nici una nu merge sa adaug alte camioane.Iar adrese de net de unde se pot descarca astfel de camioane sunt destule. O sa va arat niste screenshot-uri cu diverse modele de camioane ce pot fi adaugate la jocul 18 wheels of stell edal to the Metall Link to comment
maximus Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 ) imediat va apare ims-ul tunat.. ce va inlocui sandking.. superrrrrrrtreaba fac baieti link Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 iata niste screenshot-uri de la jocul cu camioane Link to comment
maximus Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 superb joc.. mi-a mancat multe nopti si zile, mai ales prin ideea pe care o promoveaza: aceea de a conduce un camion, a cara marfa de-a lungul americii, cu o grafica frumusica.. plus ca poti sa transporti lucruri variate: ca buldozere, cartofi, lemne.. tot ce vrei.. iar daca ai rabdare sa instalezi si masinile.. sunt de downloadat si ifa si tatra si renault magnum, sunt tandemuri colorate in culorile unor firme.. frumos .. isi mai aduce insa aminte cineva de la ce a plecat totul? hard truck se numeste jocul original produs de buka entertaiment (detalii aici Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Stii maximus exista de downloadat si o harta a Europei mai exact Germania si Polonia; partea aia a Europei.Am si eu o intrebare la tine. Care este ultimul joc din seria 18 wheels of steel pe care il ai? ai cumva Pedal to the metall ? Si mai postez nici screenshot-uri Link to comment
maximus Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 pai ultimul de care stiu eu e pedal to the metal (pttm) si pe care il am, insa pe care l-ai putea gasi destul de usor pe de ce++.. am auzit (adica am citit acu vre-o 3 luni) ca urmeaza sa mai apara mai multe titluri (unele racing, altele in stilul pttm) dar sincer nu imi mai aduc aminte numele si nici cand vor apare sau daca au aparut.. poate ne ajuta cineva... Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 a aparut acum vreo saptamana 18 WOS:convoy eu am vazut niste screenshoturi dar e mai misto Pedal to the metall Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Am gasit si doua camioane romanesti pentru PTTM am sa le postez ca sa-mi spuneti parerile voastre Link to comment
maximus Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 super.. de unde le-ai downloadat? si imi poti da link direct la harta aia de care ziceam pls?ce fain e camionul ala de lemne Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 (edited) adresa pt camioane e www.kamionszimulator.freeweb.hu iar harta o gasesti la adresa 3dartpol.da.ru fara www in fata. imi pare rau dar nu stiu sa iti pun linkul direct Edited September 7, 2005 by dimi_A,B,CE,D Link to comment
maximus Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 super chestii gasesti pe internet pentru pttm , ca de exemplu trailere suplimentare Link to comment
drooopy Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 (edited) de fapt jocul se cheama hard truck. iar prima varianta mi se pare ca este 18 wheels of steel. a-2a este acros america. iar a-3a este pedal to the metal later edit: ziceti-mi si mie cum se cheama programul ala cu care bagi masinile in san andreas. sau dati-mi un link. 10x Edited September 8, 2005 by drooopy Link to comment
maximus Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Uitati ce se mai pregateste pentru vice city.. Cool Link to comment
maximus Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 gt legends un joc cu masini de epoca, nu am dat jos jocul, insa salivez uitandu-ma la grafica din screenshoturi.. ma gandesc cu groaza ca oricum la mine nu va merge cat de cat acceptabil. Poze se gasesc aici Link to comment
VIPER Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 S-a mai discutat de el cu 2-3 pagini in urma: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...opic=986&st=80# Link to comment
Lucian79 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 (edited) fftopic: Cu toate ca nu e un joc auto sunt curios sa vad daca stie cineva de el. Se joaca on-line pe internet si deocamdata sunt peste 120.000 jucatiri activi. Acum e AGE4 insa peste o luna incepe AGE5 (un age dureza cam 7-8 luni) www.kingsofchaos.com Edited September 17, 2005 by Lucian79 Link to comment
VIPER Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 A aparut rFactor. Va invit sa-l conduceti cu incredere, e spectaculos. http://www.rfactor.net/ Link to comment
gxg Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 fftopic: Cu toate ca nu e un joc auto sunt curios sa vad daca stie cineva de el. Se joaca on-line pe internet si deocamdata sunt peste 120.000 jucatiri activi. Acum e AGE4 insa peste o luna incepe AGE5 (un age dureza cam 7-8 luni) www.kingsofchaos.com <{POST_SNAPBACK}> eu l-am jucat...juma de age ca nu mi-a placut..e slabut in comparatie cu utopia..care l-a vremea aceea m-a fascinat(am jucat vreo 4-5 ere..iar 2 ere am fost si rege )..a si age-u sau era la utopia dura doar 3-4 luni...oricum utopia mi s-a parut cel mai tare joc text based strategy ...ever Link to comment
maximus Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 au aparut de ceva timp imagini din world racing, urmasul lui mercedes benz world racing, produs de synetic. De data asta nu va fi orientat doar spre o marca, are din ce vad pana acum mercedes,alfa romeo,vw,skoda,rinspeed, etc. are damage, are si curse de raliu,grafica faina, sa vedem cum facem rost de el. Gasiti aici, 435 de imagini din joc. Ca o chestie inedita, o parte din masinile din joc sunt facute de martin leps(cei care au mai adaugat masini la nfs,gta ) cred ca il cunosc si stiu cam ce ii poate capul. Va las sa ("> vazand imaginile din joc Link to comment
maximus Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 a aparut demo-ul, insa se plang multi ca le-a aparut BSOD.. pagina de download aici Link to comment
FireFly Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 chiar asa ,nimeni nu stie ?hai va rog eu ...macar o idee ..pls <{POST_SNAPBACK}> stiu ca ii cam tarziu , da iti iei o arma (in afara de cutit,sabie,grenazi,etc) dai click doi , tii apasat pana cand ajungi peste un "tovaras" si apesi G , si omu ii a tau , si poti sa dai pana ti se umple ala verde Link to comment
zack Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 de unde iau si io masinile(tico,logan,aro...olcit etc) pentru GTA ?? abia astept sa merg cu dacia > s-o busesc...cu maxima satisfactie >- Link to comment
maximus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 raspunsul il gasesti in postul asta. Plimba-te pe site eventual intra si pe gta3.net, unde vei gasi masini atat pentru san andreas, cat si pentru vice city si gta3 Link to comment
Recommended Posts