ticolino Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Imi permit sa citez primul post de pe motociclism.ro: Tocmai am aflat ca Strumfuadi a avut accident sad.gif El este okay, se ducea acum la spital, pt check-up. Motoru' e nasol. Furca rupta, carene, julituri... s-ar putea sa aiba nevoie de ajutor pt. carat mobra. Inca nu shtiu sigur. Va anuntz daca e nevoie de ajutor. In principiu, faza a fost de genul: Strumfu plecat de la semafor pe banda 1 pe langa mashinile parcate, mashina in stanga care se pregatea sa opreasca... aceasta i-a distras atentzia, intre timp a scos unu botu' din parcare ca sa se asigure. L-a vazut tarziu. Restul, aici Link to comment
sebian Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) F*** ce nasol...a plecat pe picioarele lui la spital? Edited March 24, 2006 by sebian Link to comment
VAXXi Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 fuckin' ... update: Strumfu are ceva la picior - aparent nu e grav, i-au ghipsat piciorul; in rest nimic serios. Link to comment
Kali Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Azi dimineata l-a acrosat unu' pe Adi. El e ok, i-au pus un picior in ghips oreventiv, pentru contuzie. Acum e la politie, cu actele. Motorul a fost urat sifonat (n-am vazut, am auzit doar) si are nevoie de o masina ca sa-l transporte la Yamaha. Daca-l puteti ajuta, ar fi fain. Este pus un astfel de anunt si pe motociclism.ro. Un papuc sau o duba cred ca ar fi ok, e vba de o lungime totala de aproape 2.5 m (in jur de 2.30m). Multumesc... Link to comment
Satori Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 In afara de motor, care e varza. Link to comment
VAXXi Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 S-a gasit masina si Strumfu e ok fizic. Link to comment
Lao Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 E bine că a scăpat numai cu atât. Ştiu cum e să-ţi iasă un idiot în faţă când eşti pe motor. Numai că la mine s-a lăsat şi cu fractură de claviculă, de-asta spun că a scăpat uşor. Link to comment
Kali Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Scuzati ca deschisesem topicul aiurea, dar sunt la munca, 1000 de sefi in carca si chiar voiam sa se gaseasca o masina pt transportarea calutzului. Thx pt "combinare" "> PS: Aveti grija de voi... si de noi... Link to comment
FLEX Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Fir-ar ... ca celelalte cuvinte le cenzureaza IPB-ul ... Link to comment
Mad MAX Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 naspa moment... bine ca este el bine! Sunt multi idoti pe drumurile romanesti care uita ca nu sunt numai ei pe acolo. Eu cand vad un motociclist in oglinda semnalizez dreapta si il las sa treaca nestingherit. Stiu cum e pe motor ... SANATATE MAXIMA! Link to comment
strumfuadi Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 salut baieti! ca sa nu ma repet.. cititi desfasuratorul aici multa sanatate si asigurati'va! Se vorbeşte şi AICI. esti redundant! Link to comment
Mircea Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Hai sa ai sanatate, lasa-l dracu de fier, stiu ca-ti pare rau, dar bine ca ai scapat intreg! Link to comment
Recommended Posts