dreamlike Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 ....Ei si ajungi in Constanta - mergi pur si simplu drept cam 2-3 km pe str. I.C.Bratianu, n-ai cum sa o iei pe alta parte - treci de primul semafor (unde este si o cale de tramvai), treci si de al doilea, iar la al treilea faci dreapta - nu trebuie sa stai la semafor. Dupa asta mergi iarasi numai drept, tii firul drumului (este cu 4 benzi) pana la iesirea din Constanta si gata! ... ...Am ajuns exact pe bulevardul I.C. Bratianu si am facut dreapta la al treilea semafor dupa prima linie de tramvai, am tinut drumul si am ajuns la Neptun. ... Ma bucur ca ti-am fost de ajutor, desi sunt de putin timp in Constanta comparativ cu baietii care vor sa-mi dea cadou o harta a Constantei. Deh, pana la urma nu degeaba mi-a placut orientarea turistica . @Frankie - bine ca ai mai avut bani sa te intorci dupa ce ai vizitat targul de haine . Link to comment
tolin Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Ma bucur ca initiatorul acestui topic s-a orientat repede, ca altfel topicul acesta risca sa ajunga cat ala de X90. Poate din experienta asta tragem concluzia ca ar fi bine sa postam pe forum hartile de traversare ale marilor orase, pe directiile principale. Cred ca ar fi o treaba buna pana cand va avea toata lumea navigator GPS in masina. Link to comment
mike.omega Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Sau pana o sa avem si noi indicatoare prin oras Link to comment
dreaQ Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Apropo de drumul spre litoral pe 1 iulie se mai deschide Drajna-Fetesti? Ca asa s-au laudat astia... Link to comment
Mircea Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Cred ca da, acum 2 saptamani cand am trecut eu ultima oara, puneau parapetii pe axul drumului si taluzau acostamentul. Link to comment
MethodRO Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 (edited) Ce bine ar fii sa se dea drumul! Eu vineri o sa ma duc pe perioada verii acasa dar pe 6 sunt nevoit sa fac o vizita prin Bucuresti ceva legat de o delegatie! Edited June 25, 2006 by MethodRO Link to comment
ronin Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 (edited) :> ...nu am vazut anul unei postari, scuze, am scris aiurea... si nu am mai putut sa sterg. ("> Edited June 25, 2006 by ronin Link to comment
MethodRO Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 fftopic: ronin ai butonul de Report. Apasa pe el si cere stergerea postului. E simplu! Link to comment
Mircea Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 OFF TOPIC De ce sa stergi? Asa ar trebui sa faca toti userii! Sunt subiecte care revin in actualitate periodic, dar pentru multi e mai simplu deschiderea unui topic nou, ca deh... tre' sa-si justifice si moderatorii...timpul pierdut..nah ca era sa zic salariu dar nu se aplica. ON TOPIC: Continuati, continuati! Link to comment
mike.omega Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 fftopic: Propun sa se lipeasca aici si http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=11591 Si am de gand sa fac la fel o harta + indrumari pentru a ajunge si la locul de intalnire din CT fftopic: Link to comment
Mircea Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Solved! Cum ziceam: Continuati, continuati! Link to comment
MethodRO Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 In plus de harta Mike am putea sa facem si POI pt locul de intalnire si terasa pe care o frecventam destul de des. Link to comment
sebian Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Apropo de drumul spre litoral pe 1 iulie se mai deschide Drajna-Fetesti? Ca asa s-au laudat astia... Cred ca da, acum 2 saptamani cand am trecut eu ultima oara, puneau parapetii pe axul drumului si taluzau acostamentul. Da de unde... mai au de facut o pasarela, la intrare in Fetesti, iar bucata care ar trebui sa uneasca A2 cu vechea autostrada Fetesti-Cernavoda mai are mult pina sa fie gata...cel mult ar putea sa ii dea drumul pina la intrarea pe centura Fetestiului Link to comment
dreaQ Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Pai da, intrebarea era daca o deschid intre Drajna si Fetesti. Macar pana la intrarea in Fetesti. Link to comment
dadyDei Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Am si eu o intrebare:-care drum este mai bun catre litoral,deorece,next week,plec la Mamaia si cum,nu am mai fost de vre-o 2 ani,nu mai stiu starea drumurilor?Sa o iau pe Autostrada Soarelui? In urma cu cativa ani mergeam,de 2-3 ori pe saptamana la C-ta si o luam,de obice pe ruta:Buc.-Lehliu-Fetesti-....C-ta,mai putin pe la Slobozia desi era drumul,mult mai bun dar,si mai lung... Multumesc, Link to comment
dreaQ Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Mergi pe autostrada. Aia 100km conteaza...cam doua cincimi... ) Link to comment
dadyDei Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Mergi pe autostrada. Aia 100km conteaza...cam doua cincimi... ) Nu prea inteleg...eu am intrebat pe bune!Chiar am nevoie de un sfat sau poate mai multe pt. care va multumesc anticipat! Link to comment
sebian Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 (edited) Bucata Medgidia -Constanta se reasfalteaza, deci nu e prea indicat sa o iei pe acolo...daca vrei sa profiti de A2 eu recomand ruta Bucuresti-Drajna-(o iei inainte la intersectie, nu faci dreapta spre Fetesti)Slobozia -Vadu Oii-Harsova-M.Kogalinceanu-Ctza... Edited June 26, 2006 by sebian Link to comment
Tommy Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Eu n-as merge decat pe autostrada. Insa o idee buna ar fi sa pleci cat mai de dimineata posibil. Link to comment
dreaQ Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Nu prea inteleg...eu am intrebat pe bune! Chiar am nevoie de un sfat sau poate mai multe pt. care va multumesc anticipat! Pe bune am zis si eu. Pe autostrada. Portiunea constanta medgidia e mai grea la intoarcerea de weekend (duminica seara). Dar la dus eu prefer Bucuresti-Fetesti-Cernavoda-Medgidia Constanta. La intoarcere am mai venit si pe Vadu oii. Link to comment
dadyDei Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Ok,multumesc! >- De plecat,plec martea si ma intorc miercurea(8 nopti) asa ca,sper ca drumul o sa fie mai liber si oricum,plec de dimineata...nu am de ce sa ma grabesc! Link to comment
alx Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Hint: de la Dorobantu, inainte de Poarta Alba (la trecerea de cale ferata) luati-o inainte spre Nazarcea si iesiti in drumul vechi. Apoi mai e Ovidiu si gata, intrati in CT. In special ruta asta e preferabila daca intentionati sa ajungeti in CT sau Mamaia! Link to comment
sebian Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 (edited) Alx vrea sa spuna ca la bifurcatia intra Dorobantu si Poarta Alba luati creanga stinga, Nazarcea-Ovidiu-Constanta, si nu dreapta, Poarta Alba-Basarabi-Valu-Constanta...Atentie insa la drumul de Nazarcea, soseaua nu arata chiar atit de bine, e carpita...iar in Ovidiu e mai tot timpul radar... Edited June 26, 2006 by sebian Link to comment
dadyDei Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Hint: de la Dorobantu, inainte de Poarta Alba (la trecerea de cale ferata) luati-o inainte spre Nazarcea si iesiti in drumul vechi. Apoi mai e Ovidiu si gata, intrati in CT. In special ruta asta e preferabila daca intentionati sa ajungeti in CT sau Mamaia! Pe la puscarie? Link to comment
Recommended Posts