ronin Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Zilele trecute, un "destept" a reusit sa-mi zgarie torpedoul cu o surubelnita ...unde pot gasi o solutie ceva sa le atenuez, sa nu se mai vada??!...am fost la Cora, Carrefour, Augsburg si nu am gasit absolut nimic pentru aceasta problema ...unde sa mai incerc??! Link to comment
Englishman Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Din pacate, nu prea se poate. Tot ce poti face este sa elimini surplusul de material rezultat din zgaraietura ( cu o lama , ceva) , cu atentie, apoi sa freci foarte bine si mult cu silicon de bord. Alta solutie ...nu prea... Cat de adanca e? Daca nu e prea adanca, freaca zilnic cu silicon si se poate estompa. Link to comment
ronin Posted March 28, 2006 Author Share Posted March 28, 2006 multumesc...am sa incerc cu silicon...am crezut ca exista, totusi, o solutie, ceva... ("> Link to comment
Englishman Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Eu personal bat toate magazinele auto in orice oras in care ajung, dar sincer nu am auzit de o asemenea solutie pt zgaraieturi, si pot sa jur ca nu exista. Dar... radbare si frecus indelungat. Oricum, nu te astepta la miracole... Link to comment
ronin Posted March 28, 2006 Author Share Posted March 28, 2006 uite aici de ce am crezut ca mai exista o speranta... Link to comment
Englishman Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Daca este atat de adanca zgaraietura, cred ca poti incerca o poxilina, asa cum am vazut la topicul unde m-ai trimis. Nivelezi cat e moale cu o lama , ceva si s-ar putea... daca nu e adanca, mai bine lasi asa, mai tare atragi atentia asupra defectului daca umbli cu diverse chestii pe acolo. Si pe deasupra poxilina se curata al naibii de greu daca patezi ceva din greseala ... Link to comment
Recommended Posts