Jump to content

Cielo Executive 2000

Recommended Posts

Salutare!

Iată şi maşina mea... clasicul Cielo. Nu o am de mult timp şi nu i-am adus nici o îmbunătăţire (din contră ar zice unii)

Am cumpărat-o cu:

- amortizoare sport Koni (reglabile)

- filtru aer sport (conic) - pe care l-am demonatat datorită zgomotului specific care mie nu-mi place

- tobă finală inox, sport - pe care urmează să o dau jos din acelaşi motiv ca şi filtrul, deşi în ultima vreme am început să am îndoieli dacă zgomotul de la eşapament i se poate reproşa numai ei (pt că uneori face alteori nu)

ce am făcut eu:

- curăţat interior cu spumă (nu am terminat că nu mi-a ajuns tubul şi era şi ger afară) - au rămas necurăţate: spatele scaunelor faţă şi tetierele + jumătatea banchetei spate

- pus înapoi filtrul de aer standard

- deblocat scaun pasager care nu mai mergea faţă spate din cauză că se prinsese o bucată de cauciuc de la preşul din spate între şine - (a fost ceva muncă nu glumă - până mi-a dat prin cap să ard bucata de cauciuc cu o adrea înroşită în foc)

- rezolvat mecanism ştergătoare dat peste cap din vina mea şi a uzurii articulaţiilor

Ce-mi place la ea: e o maşină de încredere, arată bine

Ce nu-mi place: consumul, merge ba bine ba prost, că n-am bani să-i mai schimb o groază de chestii pe care aş vrea să le schimb

În concluzie: Cielo e o maşină medie spre mediocră, nu excelează la nici un punct cu 2 excepţii: fiabilitatea pieselor principale şi costul mic al reparaţiilor, este depăşită pt. anii 2006 dar are chestii de maşină modernă care-ţi mai îndulcesc viaţa gen închidere centralizată, geamuri electrice etc.) Se recomadă pt. români cu venituri medii (+1000euro pe familie).

Poze cu maşina:

post-2381-1143444979_thumb.jpg post-2381-1143444994_thumb.jpg post-2381-1143445003_thumb.jpg post-2381-1143445012_thumb.jpg post-2381-1143445029_thumb.jpg

Sa-ti traiasca si sa-ti scada consumul, ca la mine tot in jur de 13.5 sta.

OFF_TOPIC: medii .. spre limita de jos a mediului :)

Ca mediu e si la 10k. ;)

Edited by Tommy

Am cauciucuri de iarnă numai pe faţă (puse pe jenti de tablă) - de... nu am mai avut bani să iau şi pe spate!

Dar în curând dau jos roţile de vară din debara şi le montez pe faţă (sunt la fel cu alea din spate) :P

Ce să fac... un pic de siguranţă pe timp de iarnă în detrimentul esteticii .