Jump to content

Intalnire Joi, 30 Martie 2006, Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La multi ani pentru juniorul lui Viper ! Sa creasca mare si sa fie ascultator ! Voi incerca sa vin si eu , dar nu stiu de ce am impresia ca , indiferent daca e meci sau nu , iar nu va veni nimeni ;) Senna , sa nu-mi uiti patentu' ca te mananc ! Sa speram ca va fi cald ... sa ne mai clatim si noi ochii :D sau sa vin si eu cu mandra ... :scarpin: Mamaaa , ce as bea o bereeee !

Sa-ti traiaca juniorul unchiule.

Eu bineteles ca voi fi pe akolo nici nu incape vb.

NU am uitat de tine mai parameciule am sa vin cu surubelnita. Sa nu uiti de lanterna de cap ca te omor!

Am o noutate pt voi.Nu am mai vazut pe forum asa ceva.

E vorba de un Matiz Sun-roof.

Daca omul nu vrea sa vada meciul il aduc la intalnire,daca ramane la meci il vedeti alta data.

@Maniaku-le, suna-ma frate ca trebuie sa-mi fac spoilerul spate, ca-mi expira ITP-ul si vreau sa fie gata intr-o luna.

De data asta fiind lumina cred ca o sa trec si eu, cum am facut pana acum, dar de data asta poate o sa stau mai mult daca se gaseste un autocolant si pentru mine, se ofera cineva sa faca un bine? :)

@pavcostel sper sa ne intalnim acolo daca poti ajunge..

Ps. De data asta o sa vin singur si o sa fac si eu cunostinta cum trebuie fiindca poate ne-am facut impresii gresite unii despre altii, daca prind si un subiect despre fiare nu mai scapati de mine :) , pana acum a fost frig si nu prea iti venea sa iesi din masina. La cat mai multa vreme frumoasa !

Eu nu cred ca vin pentru ca ma duc la niste prieteni care stau in crangasi (pe langa piata) sa ne uitam la meci si apoi la K1 (cand ies suporterii de pe stadion) :D :D :D

Edited by Leutzu
De data asta fiind lumina cred ca o sa trec si eu...

Deci... :mrgreen: dark, huh?... lumina? :-? ... =)) =))

PS: Cauta-ma pe acolo si vei avea si autocolant.

Ma bate un gand...sa spal sau nu masina? :D

te rog nu, vreau sa cunosc si eu forumistele / forumistii, intr-un cuvant am sa vin si eu colege/i

Edited by mari_dinu
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...