Jump to content

Intalnire Joi, 30 Martie 2006, Sala Polivalenta

Recommended Posts

...chiar daca isi spala Alezzu masina :D ...poate o sa-i creasca consumul dar de plouat nu ploua .

Bine ca a venit cat de cat caldura ca am scos si eu un 8,8% zilele astea :banana: urban(lini si marti)asa ca de crescut nici o sansa de scazut poate > :) .

Methoate adica cum ti-o iau sau ti-o luam inainte :-W .

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:) ) Si pierdeti voi bunatate de "meci al mileniului" ? :) )

Si ce daca il pierdem? Oricum o sa mai fie unul =)) . Sper sa ajung in pana in jurul orei 20:30...

Il vedem pe mobil, cei cu 3G :P

Nu mere la Polivalenta, fi-v-ar treigeu' sa va fie. Nu le merge nici alora care lucreaza ca CeVe-eu.

PS: Eu cred ca ninge pentru ca mi-am spalat eu masina. Dupa 6 luni.

Deci... :mrgreen: dark, huh?... lumina? :-?

pai nu-mi place lumina, se vad zgarieturile si bordul ars de soare :) urat de tot. Autocolantul vine si cu instructiuni de instalare nu? :)

Gresit!

Unu' tine autocolantul si patru imping masina sa o lipeasca de autocolant! :D

Si ca sa fiu si ontopic, pierd si eu cu placere meciul, adica ajung pe la 19:00-19:30. Aztec, maine te gasesc pe acolo?

Mesaj de la Vodafone

"Buna seara,

Maine, clientii Connex - Vodafone vor avea posibilitatea sa urmareasca in direct pe telefonul mobil meciul Rapid-Steaua din sferturile de finala ale Cupei UEFA.

Incepand de maine dimineata pe pagina principala a portalului Play va fi disponibil un banner prin care, la ora meciului se poate accesa transmisiunea in direct. De asemenea, aceasta poate fi accesata si din meniul Play/Sport/Scoruri Live."

:banana:

:osanale: :osanale: :osanale: :banana:

Multumesc frumos. Cred ca se face anul de cand tot incerc sa procur unul... Evident vina mea exclusiv.

Costel. :) )

Da' cum faceti personalizarea??!?

Edited by pavcostel

@CT_ZDB

Nu m-am exprimat SUFICIENT de clar... Am cerut si am primit raspuns, desigur. Nu am AVUT eu cum sa-l ridic, din varii motive. Insa cand am intrebat am primit raspuns prompt, fara nici o indoiala! Mea Culpa...

Cu stima,

Costel

Edited by pavcostel
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...