sebian Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 exista acasa cine trebuie sa fie mai mult )"> din pacate nu stiu inca ce voi face , daca am sa ajung, placerea e de partea mea Noi cred ca stim deja ce vei face de ziua ta Link to comment
mari.d Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Noi cred ca stim deja ce vei face de ziua ta atunci daca tot ma provoci macar sa afle toti. Normal ca vom sarbatori impreuna, doar tu esti la inceput de saptamana eu la sfarsit. )"> Link to comment
Tommy Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Deci cand el e la inceput.. tu deja esti la sfarsit? Eu tot nu inteleg,, si ala care tre sa ecsiste,, il iei si pe el la prezentare ? Link to comment
sebian Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 atunci daca tot ma provoci macar sa afle toti. Normal ca vom sarbatori impreuna, doar tu esti la inceput de saptamana eu la sfarsit. )"> Eu mi-am facut deja cerere pt concediu saptamina viitoare...daca o luam de luni si o tinem pina simbata Deci cand el e la inceput.. tu deja esti la sfarsit? Si eu cand ziceam ca experienta bate tineretea, nu ma credeati... Link to comment
mari.d Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 ok sebian, ramane cum am stabilit )"> Link to comment
sebian Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 (edited) :- Pai si Senna? Cu el ce facem? Edited March 31, 2006 by sebian Link to comment
Senna Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Nenea Sebian, acest forum a fost facut pt a se face schimb de experienta tehnica, pt se ajuta membrii intre ei sa poata depasi unele probleme tehnice si dileme aparute in exploatarea masinilor Daewoo. Ma uit deseori cum bat campii pe forum unii dintre voi si chiar nu ma prind de unde aveti atata timp de irosit. P.S. Daca tot te intereseaza asa de tare intalnirile cum se explica ca nu binevoiesti sa ne onorezi cu prezenta? No offence. Link to comment
sebian Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Adrian este numele meu (don't call me baby or Sebian) si acest forum nu cred ca a fost facut numai pentru a schimba informatii de mecanica auto. daca nu esti inca convins de acest lucru, Stimabile Domn, te invit sa faci o comparatie intre numarul de mesaje din partea tehnica a forumului si cele din cafenea, diverse and stuff. Concluzia cred ca o poti trage si singur, sunt sigur ca posezi discernamintul necesar De unde am timp sa stau pe forum hmmm, cred ca v-a ramine unul din misterele pe care nu le vei deslusi...dar e timpul meu... Iar la intilniri vin atunci cand pot, in limita timpului disponibil (ofcors, dupa ce scad munca, amantele si timpul petrecut cu batutul campilor pe forum) Cu respect, Al dvs batator de campuri, Adrian Link to comment
Senna Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Aici nu suntem la cafenea. Referitor la batutul campilor nu m-am referit la tine; am specificat "unii". Dar probabil te-ai simtit cu musca pe caciula. Numele meu este Bogdan, sunt incantat de cunostinta Link to comment
NFS Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Ma scuzati ca intervin. ... si acest forum nu cred ca a fost facut numai pentru a schimba informatii de mecanica auto. Ba cam d-aia a fost facut. Ce nu stiam noi, era ca pretul pt o informatie utila era citirea citorva zeci de balarii. Deh, informatia costa! Link to comment
sebian Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 (edited) Aici nu suntem la cafenea. Referitor la batutul campilor nu m-am referit la tine; am specificat "unii". Dar probabil te-ai simtit cu musca pe caciula. Numele meu este Bogdan, sunt incantat de cunostinta Stiu, ti-am vazut sit-ul )"> Si n-am zis niciodata ca nu bat campii . Daca vrei, declar public: Numele meu este A. si bat campii E mai bine? Am facut primul pas, mi-am recunoscut slabiciunea (cum zice la carte) Mai am 15 pasi pina sa devin si eu om serios )"> Ma scuzati ca intervin.Ba cam d-aia a fost facut. Ce nu stiam noi, era ca pretul pt o informatie utila era citirea citorva zeci de balarii. Deh, informatia costa! Nenea, eu te scuz , dar sa stii ca am tinut cont de ce mi-ai zis matale si stau in tzarcul meu nu ma mai avint prin zone din-alea tehnice ca-mi prind urechile (si creste warn-ul) ...deh, minte de economist, nu le am cu chestii din-astea mecanice (unele) Edited March 31, 2006 by sebian Link to comment
Mad MAX Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 (edited) fftopic: deja mari_dinu si-a schimbat nick-ul sa nu o mai recunoastem. ... dar nu trebuia sa fie sub nick o mentiune de genul "ex mari_dinu" ? Edited March 31, 2006 by Mad MAX Link to comment
iulia Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Deja s-a mutat caterinca si la intalniri. Caterinca all over the place. Parca aveam sectiune speciala, nu? Link to comment
sebian Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Te inhaitashi cu Senna, care va sa zica...bineeeeeeeee Link to comment
iulia Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Mie nu-mi trebe haita, Adriane Link to comment
sebian Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Fii serioasa, fata )"> Cine te crede? )"> Link to comment
iulia Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Pai vezi? Nu ma inhaitez nici cu tine deci nu-ti mai raspund Link to comment
sprite Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Subiect consumat. Se inchide, ca o luati pe iarba. Link to comment
Recommended Posts