paul_marines Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 O mare sarbatoare nationala cum este 1 Aprilie trebuie sarbatorita cum se cuvine si la malul marii. Sugestii??? Link to comment
Immortal Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Io zic sa tragem o pacaleala Ma rog, astept propunerile. Daca ma primiti si e la o ora acceptabila (as usual sau cat mai tarziu), eu vin Link to comment
mike.omega Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Mergem sa le facem o surpriza/pacaleala celor de la Expo? Cred ca le e dor de Kalosi Link to comment
Immortal Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Uh, da' de ce? Io de ce nu stiu? Eu am niste chitzaituri (expuse pe topica respectiva), da' ma'ndoiesc ca m'ajuta baietii Link to comment
mike.omega Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Ok, atunci propun altceva Mergem la surubarit masina lui Immortal sa scoatem chiataitul, dar nu garanteaza nimeni ca vei primi inapoi Kalosul intreg Link to comment
Immortal Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 De ce, vine si ghenghy? Tot la Cafe D'Art? Poate poate merge un suculet la aer liber, ca de cand astept o 'terasa'... Link to comment
CT_ZDB Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Daca vremea va ramane frumoasa si in urmatoarele zile, propun "locatia de vara"... Link to comment
ToPser Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 eu din pacate nu o sa pot sa ajung again ... ma duc la prisma sa vad si eu autohtone tunate )"> Link to comment
mike.omega Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 @ZDB: eu propun sa ne vedem la fata si apoi sa ne gandim daca ne mutam la buza apei sau nu Ca in CT in ciuda faptului ca e soare mai bate si vantul... Link to comment
CT_ZDB Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Pai vineri ajung in C-ta... nu stiu ce program incarcat am Sambata... dar sper sa ne vedem. Despre vant.. ce sa spun.. niciodata nu stii cand incepe sa se umfle in pene... ideea era sa mai vedem si noi verdeata.. (in Buc au inceput sa inverzeasca copacii) si pe lac este si frumos (daca vremea tine cu noi). Acum 2 saptamani cand am trecut pe langa parc si am vazut cata lume era la plimbare m-a pus pe ganduri.. noi ne inghesuim la Cafee D'art... cand in parc e atat spatiu + ca nu ne mai streseaza oamenii cu parcarea (p.s. parcarea tina pana in dreptul Colegiului National Mircea Cel Batran...) Link to comment
mike.omega Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 PS: e semn de parcare si intre Cafe D'art si Crazy, dar numai pe partea stanga ) Link to comment
CT_ZDB Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 De la Liceu incolo este parc. Asa ca Gardienii publici ar putea scoate niscaiva bani de brrc... (asa apare in harta urbanistica a zonei...) asa ca ... Link to comment
mike.omega Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 ("> Azi am aflat ca CNP-ul din certificatul de nastere nu corespunde cu cel din Cartea de Identiate si implicit Permis, ca deh traim in .ro De maine raman fara acte pana rezolv problema si sunt sanse sa intarzii sambata la intalnire Link to comment
CT_ZDB Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Mike.. super nashpa faza... o sa dureze o gramada... cu toate ca nu este vina ta. Sfat: Inainte sa depui actele fa o copie xerox .. ca sa poti sofa. Daca te opreste vre-un echipaj le povestesti ce si cum si nu au ce sa iti faca... vina apartine in totalitate Politiei Romane. Link to comment
mike.omega Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Buna, ideea, am sa fac asta Link to comment
VECTOR Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 daca e vorba de pacaleli si farse vin si eu >- P.S. astazi mi-am lipit si eu autocolantul cu daewooclub.ro asa ca am devenit membru oficial. Link to comment
dreamlike Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Eu vin neaparat pentru ca sunt convins ca vanatorul african ne va pregati o surpriza de n-o s-o putem duce, mai ales cei cu matiji albastrii. S"> Iar daca se aliaza si cu celalalt kolos probabil ca se va lasa cu victime. Link to comment
paul_marines Posted March 28, 2006 Author Share Posted March 28, 2006 (edited) eu din pacate nu o sa pot sa ajung again ...ma duc la prisma sa vad si eu autohtone tunate )"> Pana una alta merge si un Logan tunat Azi am aflat ca CNP-ul din certificatul de nastere nu corespunde cu cel din Cartea de Identiate, Cartea Recordurilor si implicit Permis, ca deh traim in .ro Mike.Omega in acest caz trebuie sa mergi inapoi la maternitate sa-ti faca RAR-ul si ITP-ul. Cam grav la varsta ta insa inca nu este prea tarziu. Bine ca nu ai aflat in fata ofiterului starii civile. Siiii... ce nu corespunde la CNP-ul tau??? ... prima cifra?! Edited March 28, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Nu, ultimele 4 cifre Cred ca mancam bataie de la soacra in fata ofiterului de la starea civila, asa mare cum sunt eu cred ca mi-o luam pe cocoasa serios! Link to comment
MethodRO Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Mike se parae ca gaboru care ti-a gresit CNP-ul avea capul de creta, nici macar de ghips nu era. Link to comment
mike.omega Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Greseala a fost din partea celor de la starea civila care au completat gresit certificatul de nastere, dar oricum azi s-a rezolvat! Multumiri >- Link to comment
MethodRO Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Deci de azi nu mai ai cum sa faci lucruri necurate. Acum coincide CNP-ul din certificat cu cel din buletin. Link to comment
Moshu Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 (edited) fftopic: Scuze de off topic. Cu dedicatie domnului Safari Hunter cat si colegului sau cu matiz albastru, domnul Dreamlike, poza de mai jos, facuta in graba de domnul Cielofan ca sa o postez cat mai repede. Prietenii stiu de ce! Domnilor, sa ne sincronizam ceasurile si sa trecem la actiune !!! Edited March 30, 2006 by Moshu Link to comment
Immortal Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Deci unde se tine intalnirea? Ori voi nu vreti sa vin si o dati cotita... ) Link to comment
mike.omega Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 @Moshu: Sa-l stapanesti sanatos >- Revenind la alea noastre... hai sa punem de un recensamant 1. Dreamlike 2. Immortal 3. Safari Hunter 4. M Cojo 5. ZDB 6. Vector 7. Eu Altii??? Hai ca e vreme frumoasa! PS: ajung pe la 3, daca pana atunci plecati pe malul lacului da-ti careva un semn Link to comment
Recommended Posts