mike.omega Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 (edited) Si unde mai pui Mikey ca are si 8V nu 16, precum kalosii cu greutate. Ca sa nu se inteleaga altceva )"> Aici aveti albumul foto Edited April 1, 2006 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Ehheeehee dragii mosului se consuma si mult mediatizata intalnire de sambata asta. Vreme bunicica, membrii suficienti si o surpriza pe cinste. Din pacate pentru membrii care au plecat mai devreme de la inatlnire nu au avut placerea sa o cunoasca pe cea mai noua membra a dwcc - Diana. O fata simpla, draguta, fara aere de vedeta, in jur de 20 de primaveri. As fi laudat-o si mai mult daca avea un matiz ceva, din pacate se da cu kolosii fiind posesoarea unui kalos cu o culoare pe care eu nu pot sa o definesc (deh, fetele astea). Asadar dupa mult, mult timp Doamne Doamne s-a indurat si de noi si ne-a trimis o faptura sa ne mai tempereze/incite (prea le aveau bucurestenii pe toate). Diana fi binevenita si te mai asteptam pe la intalniri sa-i cunosti si pe ceilalti membrii. "> Link to comment
VECTOR Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 sa speram ca mai vine si sambata viitoare. Link to comment
MCojo Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Ce pot sa spun de Diana e ca am descoperit ca sta in acelasi cartier cu mine, ba chiar vis-a-vis... Se pare ca intalnirile daewoo&chevyclub vor fi din ce in ce mai dese... Link to comment
paul_marines Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Ce pot sa spun de Diana e ca am descoperit ca sta in acelasi cartier cu mine, ba chiar vis-a-vis... Se pare ca intalnirile daewoo&chevyclub vor fi din ce in ce mai dese... Atunci sa nu fie barfa ci realitate faptul ca a parcat inapoia ta. Si mai ales faptul ca a venit direct la masa noastra desi nimik nu trada ca noi am fi membri ai clubului. Am impresia ca ai fost vizat inca din cartier, bibicule!! Sa mai zica cineva ca doar hotii de fier vechi sunt magnetizati ...:X Link to comment
mike.omega Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Atunci putem spune ca pe M Cojo il urmareste femeile Link to comment
paul_marines Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Atunci putem spune ca pe M Cojo il urmareste femeile Mikey te roade? In primul rand ca fiind o kalosista, este normal sa fie atrasa de greii de la Chevy. Si cum ma stii volubil ma prind sa-i iau imaginea lui MCojo. O avea el avantajul cartierului insa mai am eu asi in maneca. Link to comment
dreamlike Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 (edited) Cred ca saptamanile urmatoare dau spaga unei matiziste sa vina la intalniri, prea se umfla in pene kalosarii. In curand nu cred ca ne mai primesc nici la intalniri. Asta ca sa vedeti ce face femeia din barbat! ) Edited April 1, 2006 by dreamlike Link to comment
paul_marines Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Cred ca saptamanile urmatoare dau spaga unei matiziste sa vina la intalniri, prea se umfla in pene kalosarii. Sa vorbesc cu posesoarea Matizului din familia Hunterilor sa vina la intalniri? Link to comment
MCojo Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 (edited) Paule aici ma bag si eu si nu e nevoie sa dau spaga ca sa vina posesoarea Matizului cu care mai veneam eu la intalniri... Edited April 1, 2006 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 @Safari: Sa nu uiti de Matizul surorii lui M Cojo @Dreamlike: ma gandesc din ce in ce mai tare sa le explic celor 3 colege ale mele ce inseamna daewoo club ca am mai intragi randurile de 3 cil power >- Dar mi-e frica ca nu mai plecam cu masinile intregi daca vin ele ) Se pricep la parcari... intr-o mai mica masura si dupa aia o sa alergati pe la asigurari Link to comment
dreamlike Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Pai sigur chemati-va voi sotiile/surorile sa se laude cu sotii/fratii lor ce kalosi frumosi si performanti au si mai ales ce bine hraniti sunt! Multumesc de insinuari dar mai bine cu spaga! Link to comment
MCojo Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Lasa Mike ca nici cu tine nu ne-a fost frica... si ce a fost mai greu a trecut... Link to comment
Immortal Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Sa'nteleg ca'mi pot aduce si eu prietena? Ar cam vrea si ea sa vina, ca deh, ma vede ca vin incantat de la intruniri si e geloasa, si cum fumeile nu te-ar lasa nici in gura de sarpe... Da, e posesoare de Cielo Nota: cat ati mai stat? Link to comment
mike.omega Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Lasa Mike ca nici cu tine nu ne-a fost frica... si ce a fost mai greu a trecut... Asa e! recunosc S"> Dar eu am invatat si m-am facut baiat cuminte Link to comment
MCojo Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 La partea cu "baiat cuminte" trebuie sa recunosc ca asa este... mai ales de cand ai un singur CNP... Link to comment
dreamlike Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Am zis ca sa pun si eu niste poze de la prea frumoasa intalnire: P.S. Fata cu matizul sky blue prea s-a uitat la noi toata dupa-amiaza ma intreb pe cine o fi pus ochii? Link to comment
mike.omega Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Nu mai pune paie ca nu mai arde! N-ai observat tu dar tipa si-a asteptat o prietena si au intrat impreuna in cafenea @M Cojo: CNP-ul sa fie problema mea! Link to comment
ileana Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 da' Diana, Diana unde e Diana?..vrem poze cu Diana si kalosul ei culoare imprecisa! Link to comment
MCojo Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 E prea scumpa Diana ca sa o vedeti...deocamdata... Link to comment
dreamlike Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 La #47 i-a pozat Safari_Hunter masina, era chiar de toata jena sa ne apucam sa ne pozam cu ea! ) Diana sper ca nu ai nimic impotriva ca te barfim? Ne laudam si noi ca avem o membra in dwcc. Link to comment
Immortal Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 (edited) Nimeni n-a zis nimic de 'invitatia' mea, asa ca inteleg ca cele care-s 'luate' nu sunt bine venite, in ciuda masinii din dotare In alta ordine de idei, as veni si eu la "the big meeting", da'... habar n'am cum e programu' cu licenta, plus ca pare-se o sa cam fiu in plina sesiune. Plus ca nu cunosc decat mica comunitate constanteana. Uf Edited April 2, 2006 by Immortal Link to comment
ToPser Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Da, cred ca Diana este marea pacaleala de 1 Aprilie !!! Pe cine vreti voi sa pacaliti ??? Ma faceti sa imi para rau ca nu am fost la intalnire !!! ("> Link to comment
paul_marines Posted April 2, 2006 Author Share Posted April 2, 2006 Da, cred ca Diana este marea pacaleala de 1 Aprilie !!! Pe cine vreti voi sa pacaliti ??? Ma faceti sa imi para rau ca nu am fost la intalnire !!! ("> Adevar graiesti. Te-ai prins de pacaleala. Diana se scrie corect: pacaleala D 1 A N Aprilie Link to comment
Immortal Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Mdah, mi se pareau mie cam ciudate 'amintirile' lui dreamlike (personalizarea cu 'sper ca nu ai nimic impotriva ca te barfim') da' ma gandam ca totusi n-ar fi rau sa fie si o membra. Adica gata, ce sa mai zic ca deja m-am facut de cacao. Da' io tot o sa-mi aduc membra Link to comment
Recommended Posts