VECTOR Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Deci unde se tine intalnirea? Ori voi nu vreti sa vin si o dati cotita... ) intalnirea se tine in acelasi loc,in fata teatrului national. daca vremea se mentine la fel de frumoasa ca astazi plecam in excursie in tabacariei. Link to comment
Moshu Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 @Moshu: Sa-l stapanesti sanatos >- Multumesc mike. "> @dreamlike> astept o poza... Link to comment
Immortal Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Da' de ce, azi a fost frumos? Uh, eu acum m-am trezit Da, vin maine! Sper s-ajung la doua, daca nu mai intarzi un picut - ma intelegeti voi...baiat muncitor si obosit... Link to comment
dreamlike Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 (edited) @dreamlike> astept o poza... Salutari de la malul marii pentru domnul Moshu (daca tot ne-ai domnit pe toti) "> bineinteles cu multumiri bunului nostru prieten domnul Safari_Hunter . P.S. Ar trebui sa ne dea bani cei de la Timex pentru reclama. Cum zisesi mataluta: sa trecem la actiune ! Edited March 31, 2006 by dreamlike Link to comment
sebian Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Vad ca toata lumea e cu paharul in mina...ce viata, Dom'ne! Link to comment
Tommy Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Sunt La Mare Adriene, viata, normal Noi nu ne mutam? Constanta.. mai faceti inmatriculari? La Bacau am vorbit deja, ne primeste. Link to comment
dreamlike Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Constanta.. mai faceti inmatriculari? Se face, se face sefu sambata de sambata! Baietii e pe felie! Veniti numai cu machinetele din dotare si . Link to comment
paul_marines Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 Alte optiuni Timex numai pentru cunoscatori. Link to comment
dreamlike Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 (edited) Alte optiuni Timex numai pentru cunoscatori. Astea merg foarte bine cu niste curele de kevlar, din alea cu care il batea mama lui pe Emil Boc cand era mic. Edited March 31, 2006 by dreamlike Link to comment
Immortal Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 (edited) Da' vreunu cu... cuc n-au astia de la timex? [edit] Imi aduce si mie responsabilul cu autocolantele o bucata? Rog frumos [/edit] Edited April 1, 2006 by Immortal Link to comment
paul_marines Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 am inteles ca ne intalnim la 14 00 in parc, nu? Link to comment
Immortal Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 (edited) intalnirea se tine in acelasi loc,in fata teatrului national. daca vremea se mentine la fel de frumoasa ca astazi plecam in excursie in tabacariei. Eu chiar cred ca voi nu ma vreti, de ma 'confuzati' atata ) Nota: ding! Azi e 1aprilie, deci probabil voi alerga prin oras dupa voi Edited April 1, 2006 by Immortal Link to comment
VECTOR Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 si pana la urma unde ne intalnim ca nici eu nu mai pricep? in care parc si la ce ora? mikeeeee...vino si lamureste-ne. si care e faza cu ceasurile timex, ca am si eu unul. Link to comment
mike.omega Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Era vorba ca ne vedem la teatru si apoi in caz de vreme frumoasa(ceea ce se pare ca azi nu e cazul) ne mutam la lac Oricum eu vin pe la 3 si sun inainte sa stiu Link to comment
paul_marines Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Mike.Omega nici eu nu mai inteleg. Imi scrii pe PM ca ne intalnim in parc la 14 acum ne vedem la D'Art si apoi in parc. Chiar lamureste-ne! Link to comment
Moshu Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 (edited) si pana la urma unde ne intalnim ca nici eu nu mai pricep? in care parc si la ce ora? mikeeeee...vino si lamureste-ne.si care e faza cu ceasurile timex, ca am si eu unul. Deja suntem 4 (de fapt chiar 5). Esti in club! Da' paharul in ce mana il tii? Noi vezi ca il tinem in aia cu ceasul. Edited April 1, 2006 by Moshu Link to comment
VECTOR Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 paharul de obicei in dreapta,dar daca este o conditie eliminatorie pentru admiterea in club pot sa-l tin si in stanga. important e ce este in pahar si nu cu ce mana il tin. a inceput sa ploua asa ca banuiesc ca ne intalnim la cafe d'art. Link to comment
dreamlike Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Pentru cei care vor sa mearga ne vedem la Doraly, la ora 14.00. Link to comment
VECTOR Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 ok,atunci va astept pe la mine. Link to comment
Moshu Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 paharul de obicei in dreapta,dar daca este o conditie eliminatorie pentru admiterea in club pot sa-l tin si in stanga. important e ce este in pahar si nu cu ce mana il tin. Eu in stanga, paharul de obicei cu vodca cu lamaie. Dreamlike la fel, dar cred ca in general un merlot. Ceilalti si ei cu lichidul lor. Deci fiecare cu lichidul lui, dar trebuie sa-ti pui o poza cu ceasul si paharul. Asa ca esti admis!!! Si oricum ne vedem la Costinesti, cu Timex cu tot. Link to comment
mike.omega Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 (edited) Eu cred ca voua va trebuie un topic despre ceasuri, o sa aibe o audienta mai mare ca cel despre aparate foto Revenind la ale noastre, pot spune ca in ciuda "Sarbatorii nationale 1 aprilie" intalnirea s-a tinut, cam putini membri prezenti si cam multi kalosi la fel de prezenti... ceva se intampla! Nu am ajuns pe la ora 3 asa cum planificasem ci pe la 2:30 si dupa o ora de stat in aer liber la soare sau nori(asta am lasat la latitudinea vremii) am admirat kalosul negru al lui Immortal, GePeSe-ul lui M Cojo si mai erau niste muste pe o masina albastra dar io nu stiu nimic Pot spune ca a fost prima intalnirea la care a fost laudat dealer local pt calitatea vopsitoriei ceea ce e un mare pas! Vanatorul ne-a povestit si noua cum e in Europa civilizata si mai vestica decat noi, cu detalii nu gluma! Vector si-a lipit si el sticker asa ca Immortal a ramas singurul fara, poate il ajuta cineva, cica vrea cu chevroletclub.ro Trebuie sa recunosc ca de data asta am tradat familia daewoo&chevrolet si mi-am adus fieru numit Dacia, dar lasa ca recuperez eu data viitoare! Urmeaza za pictures in album asa cum v-am invatat! PS: ca mi-am adus aminte! Ne-a vizitat si Midnight Racer ultimul mohican cu Espero Edited April 1, 2006 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 (edited) Mike.Omega trebuie mentionata si ultima membra a Chevrolet Club-ului din Constanta, Diana, care sincer ridica acum la 4 numarul Kalosilor de la malul marii. Mai departe urmeaza ca noua membra sa se inregistreze pe forum si sa-si inceapa activitatea cu drepturi depline. Sic 4 Kaloase!! Diana bine ai venit si poate mai ai prietene cu acelasi tip de masina spre ("> celorlalte modele. Cum Diana este la fel de skiny ca si Immortal a avut aceiasi alegere HB. Deh numai Kalosii cu greutate au 4 drs. Edited April 1, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Tradatori mici ce sunteti! O pastrati numai pt voi, pun pariu ca dupa ce am plecat eu a primit apel sa apara Eu am mai trecut si pe la 5 intr-o fuga pe acolo si parca i-am vazut Kalosul Link to comment
VECTOR Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 a fost intr-adevar o intalnire mai restransa dar vesela si cateodata insorita. dreamlike a castigat din nou locul intai pentru cea mai curata masina,concurat serios de Immortal si a lui masina proaspat ceruita. safari ne-a incantat cu povesti despre tarile de la apus si despre ce lucruri minunate se pot vedea pe acolo,inclusiv ceasuri timex . din pacate viata este prea scurta ca sa putem spera ca vom vedea si pe meleagurile noastre mostre de civilizatie apuseana. iar eu mi-am pus intr-adevar autocolantul la vedere...ca tot am spalat masina. Link to comment
paul_marines Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Tradatori mici ce sunteti! O pastrati numai pt voi, pun pariu ca dupa ce am plecat eu a primit apel sa apara Eu am mai trecut si pe la 5 intr-o fuga pe acolo si parca i-am vazut Kalosul Si unde mai pui Mikey ca are si 8V nu 16 precum kalosii cu greutate. Link to comment
Recommended Posts