mike.omega Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Ha! Deci am avut dreptate, dar Dreamlike-u n-a vrut sa recunoasca Link to comment
paul_marines Posted April 2, 2006 Author Share Posted April 2, 2006 Ha! Deci am avut dreptate, dar Dreamlike-u n-a vrut sa recunoasca Da, Da, Da, ... Bla, Bla, Bla ich liebe dich du libst mich nicht!! ("> Hai spune Sprite spune pe bune. Link to comment
mike.omega Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Desi nu stiu ce scrii tu acolo in germana sa stii ca nu ma tenta din nici un punct de vedere gluma voastra PS: data viitoare ne vedem si noi mai tarziu, adica la 5 dupa amiaza ca am observat ca e lumina pana pe la 7 Link to comment
Immortal Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 PS: data viitoare ne vedem si noi mai tarziu, adica la 5 dupa amiaza ca am observat ca e lumina pana pe la 7 YES! Asa vin si io odihnit si nu mai tre' sa'l mint pe MCojo ca, citez, "l-am vazut ma pe ala cu mertzu', cum sa nu-l vad?!" Link to comment
dreamlike Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Degeaba o dati cotita acuma ca ati cam pus botu. Asa cum am anticipat, bunul nostru amic, Safari_Hunter, ne-a facut o mica surpriza de 1 Aprilie. Nu cred ca s-a suparat nimeni si am mai condimentat putin topicul cu intalniri. Multa bafta tuturor si sa aveti o saptamana buna! Link to comment
VECTOR Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Desi nu stiu ce scrii tu acolo in germana sa stii ca nu ma tenta din nici un punct de vedere gluma voastra PS: data viitoare ne vedem si noi mai tarziu, adica la 5 dupa amiaza ca am observat ca e lumina pana pe la 7 abia s-a mai incalzit afara si noi ne mutam la ora 5. la ora aia o sa fie iarasi racoare si tot nu o sa putem sta pe terasa . hai sa fie macar la 4 Link to comment
Immortal Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Degeaba o dati cotita acuma ca ati cam pus botu. Da' cine-o da cotita? N-am recunoscut c-am luat-o pe coaja? Link to comment
paul_marines Posted April 3, 2006 Author Share Posted April 3, 2006 Nu tu mai nemuritorule. Despre tine numai de bine, tu trebuie sa supravietuiesti sa ne dai in fapt domnului N D. Link to comment
dreamlike Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Pai daca baiatul recunoaste ca a muscat-o, trece-l si pe el pe lista. ) Link to comment
paul_marines Posted April 3, 2006 Author Share Posted April 3, 2006 Hai treci pe 8 aprilie ca pacaleala s-a fumat. Link to comment
Recommended Posts