Jump to content

Intalnire Sau Pacaleala De 01 Aprilie 2006 Chevrolet & Daewoo Club Constanta

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Desi nu stiu ce scrii tu acolo in germana sa stii ca nu ma tenta din nici un punct de vedere gluma voastra :mrgreen:

PS: data viitoare ne vedem si noi mai tarziu, adica la 5 dupa amiaza ca am observat ca e lumina pana pe la 7 :)

PS: data viitoare ne vedem si noi mai tarziu, adica la 5 dupa amiaza ca am observat ca e lumina pana pe la 7 :)

YES!

Asa vin si io odihnit si nu mai tre' sa'l mint pe MCojo ca, citez, "l-am vazut ma pe ala cu mertzu', cum sa nu-l vad?!" :D

Degeaba o dati cotita acuma ca ati cam pus botu.

Asa cum am anticipat, bunul nostru amic, Safari_Hunter, ne-a facut o mica surpriza de 1 Aprilie. Nu cred ca s-a suparat nimeni si am mai condimentat putin topicul cu intalniri.

Multa bafta tuturor si sa aveti o saptamana buna!

Desi nu stiu ce scrii tu acolo in germana sa stii ca nu ma tenta din nici un punct de vedere gluma voastra :mrgreen:

abia s-a mai incalzit afara si noi ne mutam la ora 5. la ora aia o sa fie iarasi racoare si tot nu o sa putem sta pe terasa :( . hai sa fie macar la 4 [-O<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...