geti Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Cumpar pompa benzina de cielo OHC, Link to comment
dadyDei Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Cumpar pompa benzina de cielo OHC, Eu am schimbat-o,anul trecut,degeaba si prin urmare am una in plus...daca te intereseaza i-ti pun maine niste poze si un pret! Link to comment
nicubarbu Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 O pompa noua - 208 RON (import direct din Coreea - deci e la prima mina) - In Iasi la magazinul AutoDaewoo din Pacurari, intersectia Petru Poni. La asta primesti 18 luni garantie. Link to comment
geti Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 Inca mai caut o pompa Sh.Am achizitionat una noua si nu a mers bine,am dus-o inapoi si mi-au zis sa vin cand primesc urmatoarea tura.Mentionez ca am mers cateva zile cu o pompa a unui prieten si a mers excelent.Nu mai inteleg.Oricum astept oferte Link to comment
ovi_jer Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Ai nimerit tu una nasoala.De la nicubarbu am luat eu una si am montat pe un cielo si s-a comportat exemplar.S-a amorsat instantaneu si presiunea e ok. Link to comment
Recommended Posts