Tommy Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Pun eu pe _dc++, Calauza si Andrei Rubliov.. dar numai seara cand sunt acasa.. PM cei interesati. Edited April 5, 2006 by Tommy Link to comment
Moshu Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 (edited) Asta da oferta. Tommy, ma bag si eu, ca le-am cautat de m-am acrit... Edited April 5, 2006 by Moshu Link to comment
Tommy Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Update: Calauza si Andrei Rubliov: cate 2 cd-uri. Solaris: 1 cd. Link to comment
Tommy Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 PM la mine am scris si va dau hub si user de _dc Link to comment
Moshu Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 (edited) Avand in vedere ca l-am lasat pe Tarkovski sa ne astepte cam demult, iata ca profit de ocazie sa va spun ca datorita Maestrului Tommy am revazut Calauza. Stiu ca pentru multi acest film nu inseamna mare lucru in comparatie cu "Picnic" de fratii Strug., dar pe mine m-a impresionat la fel de mult ca acum 25 ani. Atunci eram student, mort dupa SF, coleg de grupa si prieten cu fondatorii editurii Nemira, mai ales cu Vlad de la care am citit tone de carti si vizionam filme cu kilogramul la "cinemateca". Tot atunci l-am "cunoscut" pe Faulkner si Nikita Mihalcov, pe unul citind pe celalalt vazand. Deci reiau: Tommy, iti doresc aceeasi bucurie ca cea (neasteptata) pe care mi-ai facut-o tu cu aceste filme. Toata stima, Maestre Tommy. Toata stima Vlade "> Edited June 23, 2006 by Moshu Link to comment
florinbad Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Iar eu, datorita unui user hulit de multi pe aici (SEBIAN), am TOATE filmele lui Tarkovski (si pe CD, si pe DVD)! MULTUMESC, IUZAR-SEBIAN "> ! Link to comment
Recommended Posts