Wolfman Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Daca tot a venit primavara, poate reusim sa ne intalnim si noi intr-una din zilele saptamanii; astept propuneri din partea voastra, mie-mi convine orice zi lucratoare (exclus week-end) dupa orele 15.30. Link to comment
Steffyx Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 May I come, may I come? Sper sa va intalniti dupa ce iau si eu permisul, ca pe jos nu prea are rost sa vin Probabil asta va fi sapt viitoare. Daca e pana atunci, va urez o intalnire placuta Bafta! Link to comment
Wolfman Posted March 29, 2006 Author Share Posted March 29, 2006 Oricine este binevenit, bineinteles... Daca o sa facem intalnirea in parcare la Moldova poti veni si pe jos, ca nu-i departe de unde stai tu. Eu propun totusi un loc mai izolat si mai liber, cum ar fi parcarea de la insula de agrement. Link to comment
Tommy Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Off_Topic: Sa nu-i chinuiti fata Link to comment
Steffyx Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Off_Topic:Sa nu-i chinuiti fata Pai oricum as veni cu ea Vad ca nu uiti, huh? On topic: Cred ca mai ok ar fi la insula, din simplul motiv, cum ai zis si tu, ca e mai izolat, mai discret. Dar de un gratarel pe la Gheraiesti, ce ziceti Link to comment
Wolfman Posted March 29, 2006 Author Share Posted March 29, 2006 Pe mine ma gasesti la gratar la Gheraiesti in fiecare week-end cu soare, si duminica trecuta am fost... Link to comment
Steffyx Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Fir-ar sa fie... tocmai pe 18 m-au programat. Offff ce fraier am fost ca l-am picat din prima... Deci daca e sapt viitoare pica Bafta multa! Link to comment
adyadrian Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Ma bag si eu oricind ar fi, numa sa nu faceti misto de masina mea care e cam neingrijita dupa iesirea din iarna... Link to comment
bogdanmat2003 Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 As veni si eu cu Matizoiul meu numai ca in timpul saptamanii nu sunt in Bacau serviciul il am in alta localitate. N-ar strica o intalnire. De vineri la pranz si pana luni dimineata sunt liber. Link to comment
adycez Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 In orice zi lucratoare dupa 17:30 e perfect, iar locatia intr-adevar e fain in parcare la Insula, doar ca inca nu s-a deschis "Marinarul" sa putem sta si la un suc , asa ca merg pe ideea cu Parcul Gheraiesti. Link to comment
Wolfman Posted March 30, 2006 Author Share Posted March 30, 2006 Atunci, daca nu ploua sau e prea frig, ne vedem sambata dupa ora 14.00 la Gheraiesti la un gratar; eu de obicei stau imediat dupa pod in dreapta, pe terenul ala mare pe care se poate juca si fotbal, paralel cu drumul care duce la cartierul de vile. Link to comment
aporob Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Salut! As veni cu placere dar momentan sunt in Italia. Ma intorc pe la mijlocul lunii viitoare. (aprilie). Mai vorbim si poate stabilim atunci o intalnire. Bafta multa Link to comment
adycez Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Daca e OK cu vremea - simbata dimineatza ma duc sa o spal si eu oleaca ca e durere la cum arata acum - si la 14 sunt la Gheraiesti. Link to comment
andreib Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Daca e vreme buna si nu intervine nimic o sa aveti oaspete surpriza )"> . Link to comment
Wolfman Posted March 30, 2006 Author Share Posted March 30, 2006 Ar fi excelent, oricum mai vedem cum evolueaza vremea si poate facem o intalnire daewooclub la un barbeque! Link to comment
Wolfman Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 Deci maine o sa avem musafiri de la Iasi, asa ca e musai sa-i primim cum se cuvine, cu niste mititei si o ceafa de porq la gratar alaturi de o BRRC sau o Cola. Surpriza, daca am inteles eu bine, va fi +ul lui andreib... )"> Link to comment
Wolfman Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Pana la urma am facut intalnirea acasa la mine din cauza de ploaie... Insa la gratar n-am renuntat, l-am facut in garaj!!! Link to comment
adycez Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Eu am fost acolo si neavand gratar la mine - am mincat floricele si fulgi de porumb! Micii neprajiti nu prea mergeau chiar si cu mustar pe ei! Pina la urma au fost executati la gratar pe aragaz! Daca tot am iesit la iarba verde m-am apucat de demontat fatza de la portiera din dreapta si am desfacut manerul care era crapat cu gindul de a merge acasa sa-l lipesc cu Poxipol. Pe drum m-am oprit la baietzii de la Curtea de Apel si am constatat ca un maner nou costa 14 RON, iar un Poxipol din cite imi amintesc sa tot fie vre-o 8 RON, asa ca am preferat un maner nou, care a fost montat dupa ploaie. Pina la urma a fost o simbata in care am mai facut si eu ceva la masinutza! (se intimpla rar asta - in general merg la priceputzi) "> Link to comment
Wolfman Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Sa va fie de bine Merci, saptamana viitoare sper sa fim mai multi si sa fie soare! Link to comment
Steffyx Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Pana la urma am facut intalnirea acasa la mine din cauza de ploaie... Insa la gratar n-am renuntat, l-am facut in garaj!!! Nu stiam eu de ce a mirosit asa frumos in zona. Vroiam sa ma iau dupa miros sa ajung la voi dar nu stiam ca e vb de membrii DaewooClub.ro Cand am vazut ca ploua m-am gandit ca nu mai faceti insa tot ati improvizat ceva pana la urma. Bravo, succes cu vremea uichendul urmator. Bafta! Link to comment
Wolfman Posted April 2, 2006 Author Share Posted April 2, 2006 Azi n-a mai plouat asa ca am fost la Gheraiesti, cu 15 min. in urma m-am intors... Link to comment
Wolfman Posted May 27, 2006 Author Share Posted May 27, 2006 Tocmai s-a consumat o intalnire de spalat masini, montat suporti numere si lipit autocolante; participanti adycez si subsemnatul. Poze: Later edit: si ca ziua sa se incheie cum trebuie, peste cateva minute plec la Bicaz sa ma intalnesc cu staff-ul si cu un prieten care-si "serbeaza" azi ziua de nastere... Link to comment
paul_marines Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 (edited) Tot spunea Wolfman de viteze stelare precum capitanul Piccard, iata si dovada. Engage !!! Totodata salutam pe acesta cale numeroasa asistenta prezenta la intalnirea din Bacau unde masinile se spala cu furtunul si Pur si pe unde am trecut acum o saptamana, cand lumea se distra la mare, la Costinesti. De ce nu luati exemplul lui Immortal care-si rupse eleronul in valtzurile spalatoriei automate, sau luciul perfect nepolishat, insa vesnic ceruit al Kalosului meu. What so ever. Edited May 27, 2006 by safari hunter Link to comment
Recommended Posts