adycez Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 (edited) Aseara alaturi de Wolfamn ne-am "instalat" pe masinutze niste autocolante cu nick-name-ul de pe forum. Wolfman nu e prea multumit de cum arata Leganza lui si zicea ca-l va da jos, dar eu tre' sa recunosc ca-s multumit. Edited June 6, 2006 by adycez Link to comment
Wolfman Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 L-am dat jos inca de aseara, am ajuns la concluzia ca s-ar potrivi unul micut, de marimea inscriptiei daewooclub.ro de pe suportul de numar, lipit in coltul dreapta-jos al suportului de numar. Link to comment
NFS Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Voi ca voi, io astept sa vad la fel la pesteimputit si curmurdar. Link to comment
adycez Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Eventual le putem face cadou cate un autocolant la cei doi! Link to comment
Wolfman Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Tocmai am programat cu andreib o intalnire in acest week-end la pista de karting Selena MotorSport; sunt masini de 9 CP, 150 RON/h, 40 RON/15 min, pista este in conditii excelente. Daca mai sunt doritori din zona, ar fi excelent sa facem o cursa cu membri DWCC. Ziua va fi sambata sau duminica (dimineata, pana in 12) dupa care urmeaza un gratar la Gheraiesti . Link to comment
Wolfman Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 S-a consumat asta-seara cea mai animata intalnire de pana acum din Bacau la care au participat 4 (PATRU) membri (Patricia, MCojo, adycez si subsemnatul) secondati de Ligia mea si Mirela (plusul lui AdyCez), desfasurata pe terasa din Parcul Trandafirilor. Uram si pe aceasta cale bun venit musafirului de la malul marii venit sa se curseze la Bacau si promitem sa facem poze la urmatoarele intalniri de saptamana aceasta (ne-am pus in gand sa-l scoatem in fiecare seara in oras pe MCojo )... Link to comment
MCojo Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 (edited) O intalnire super la care ne-am racorit dupa caldura de peste zi. Multumesc foarte mult de primire, la asa intalniri e greu sa nu te simti bine. Vedeta incontestabila a serii, a fost bineinteles Ligia. Edited July 10, 2007 by MCojo Link to comment
Wolfman Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 (edited) Care s-a impiedicat de un speed-bumper in timp ce alerga sa intre in curtea blocului si s-a ales cu cate un plasture pe fiecare genunchi, peste zgaibele existente deja... Edited July 10, 2007 by Wolfman Link to comment
adycez Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Aseara s-a desfasurat o noua intalnire in Bacau. L-am scos pe MCojo la o bere rece si o hamsie pe insula. Un loc fain din punctul nostru de vedere, al bacauanilor, dar care bineinteles ca nu se compara cu marea cea mare. Din pacate ploaia (furtuna) de aseara ne-a alungat. Wolfman asteptam pozele facute de tine aseara. Link to comment
MCojo Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 (edited) O intalnire intradevar la superlativ stropita din plin de bere neagra , ... apropo de cand sunt in Bacau, nu am reusit sa beau apa ... si hamsie ca pe malul marii. Superba insula, superb loc de intalnire, promenada si relaxare dupa o zi torida de munca. Bine ca ploaia a inceput cand deja se intunecase si eram deja pe picior de plecare. Edited July 12, 2007 by MCojo Link to comment
Wolfman Posted July 12, 2007 Author Share Posted July 12, 2007 (edited) Super faina seara trecuta, din pacate cele 2-3 poze s-au evaporat (memory card error pe camera video), insa acum mi-am incarcat acumulatorii la camera foto, asa ca vom avea si poze... In seara asta am planuit o iesire la Magura, numai sa nu ploua... L.E. a plouat iar din pacate, asa ca asta seara am stat acasa, cred ca MCojo isi va programa urmatorul curs la Timisoara, dupa cati peri albi i-a scos Ligia... Edited July 12, 2007 by Wolfman Link to comment
MCojo Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 (edited) Nope, aici nu ai nimerit-o Viorele caci ia gandeste-te, de unde peri la mine pe cap?! ) Multumesc foarte mult de primire, a fost excelent, pot sa spun ca m-am simtit in Bacau ca acasa si asta datorita voua si in special Ligiei care a stiut sa ne umple seara si sa ne smulga zambetele de pe buze, sa ne aduca aminte cum e sa fi copil si cat de bine e atunci cand esti inconjurat de ei. Multumesc inca o data si va astept la mare. Pe de alta parte se poate consemna un mic record al forumului nostru: 3 intalniri ale esticilor in doar o saptamana... superb... sper sa ne revedem cat mai curand... "> Edited July 12, 2007 by MCojo Link to comment
Satori Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Tocmai am programat cu andreib o intalnire in acest week-end la pista de karting Selena MotorSport; sunt masini de 9 CP, 150 RON/h, 40 RON/15 min, pista este in conditii excelente. Hmmm... NICEEEEE!!!! M-as baga Link to comment
Wolfman Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 Perfect, spune cand vii ca ma bag si eu la 30 min, mai mult nu rezist ca-mi vine rau prin curbele alea . Link to comment
Wolfman Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 De ceva timp la Bacau facem intalniri saptamanale cu danut76 , sotia si fiica lui Diana care-i de-o seama cu Ligia, la mine acasa sau la el. La urmatoarea (care pica chiar de Revelion) vom avea si oaspeti de seama din Bucuresti, promit sa punem poze dupa. Link to comment
NED Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 (edited) De o intalnire intre bacauni nu este nimeni doritor ? topicul este vechi, poze nu s-au mai pus ... Eu ma bag oricand ... daca se fac dar nu stiu eu si e secret, PM va rog Edited January 10, 2014 by NED Link to comment
Recommended Posts