Jump to content

Eclipsa Solara

iulia

Recommended Posts

deja se vede... pe post de okelari se poate folosi discul interior de la o discheta. se face in 2 sau se supreapun 2 discuri. marfa se vede!

Mishto poze!!!

Am vazut si eu eclipsa, in Slobozia, printr-un geam de masca de sudura :D

Eram in vizita "de lucru" la o firma care distribuie echipamente si materiale de constructii ... asa ca au desigilat o cutie de geamuri ... si am admirat "in cor" eclipsa. Din pacate, pe la 14:30 si-au facut aparitia norii :( asa ca am plecat acasa.

Aici a fost innorat toata ziua... si toate zilele :(

La slobozia am vazut-o pe aia din '99. Au fost scoase hatile alea speciale cu banda de totalitate.. daca tragi perpendiculara din Galati pe banda de totalitate, trece exact prin Slobozia :D

cica urmatoarea va fi peste 83 de ani... so, succes!

In 2081 va fi urmatoarea eclipsa totala, ca cea din 1999. (Cu liberalii la putere poate creste speranta de viata la 110 ani si o vedem si noi @-) )

In 2008, prin septembrie, vom mai vedea ce am vazut astazi.

Desi m-ati lasat paf cu fotografiile facute de voi, imi iau totusi inima in dinti si postez si eu cateva poze facute de subsemnatul, printr-o masca de sudura.

post-2220-1143656082_thumb.jpg post-2220-1143656124_thumb.jpg post-2220-1143656184_thumb.jpg

Dupa cum vedeti la constanta a fost senin sticla, din pacate fotograful e de duminica (deocamdata).

Edited by dreamlike